poli

(19 wyników)
  • Szok prawie wszystkie zespoły, które słyszałam graja tą muzykę... Szukam ciekawego zespołu : termin 16.05.09 płońsk (60 km od wawy)...
  • chciałbym aby kapela zagrała z 4-5 utworków Disco Polo, które im zaproponowac tak aby nie było obciachu przed gośćmi? Czy np. Jesteś Szalona zespołu Boys nadaje się?
  • Ile z Was ktore udajecie ze nie lubicie disco polo i typowych pioseneczek typu "Moj piekny panie ... " zdecydowalo sie ze na ich weselach nie bedzie takich kawalkow
  • Witajcie, Jezeli bysłyscie na takiego typu weselu to opiszcie... Kogo w zamian zatrudnic ...dj?
  • czy jest konieczność aby był taki styl na wesleu? czy nie innych zespołów? Może ktoś z was wybrał coś innego nietypowego??
  • czy prosic zespól aby przygotował parę utworów disco-polo na wesele? jeżeli tak to jakie tytuły sprawdzaja się na weselach?
  • Czesc dziewczyny, jak wiele tez jestem tu nowa, ale nie duchem(bo czytam prawie wszystkie posty juz dlugo) a cialem( a raczej palcami;).Moj facet uwaza wrecz ze ja przezywam pewnego rodzaju uzaleznienie od tego forum;) do rzeczy- mamy slub w maju 2010.Robimy wesele nieleganckie, nieromantyczne, nie chcemy byc dostojni ani inne tam srytutu;) Chcemy disco polo, flaki na pierwsze danie, najchetniej lalke na samochodzie etc. Co jeszcze w takiej konwencji?Moze mi podpowiecie, zeby mi pasowal...
  • Moim zdaniem to koszmarek :) Bylam kiedys na weselu, na ktorym 90% gosci wyszlo do ogrodu jak uslyszeli jeden kawalek... DJ przeprosil wszystkich i obiecal wiecej tej muzyki nie serwowac. Pozdrawiam!
  • dużo o tej piosence już poczytałam :))macie może ją w swojej kolekcji :)) z góry dziękuję i proszę na gazetowego :). pozdrawiam
  • Kochane, pisze tu bo już wariuje. Slub 29 sierpnia a okazuje się, że pojawiły się problemy z zespołem na wesele. Ale może zacznę od początku. Ktoś ze znajomych znajomych polecił nam liste dobrych zespołów weselnych. Zadzwoniłam do pierwszego na tej liście i okazało się, że miał termin wolny (było to w lutym więc późno). Umówilismy się z Panem, nie chciał nam, co prawda dać żadnego swojego nagrania, ale pokazał na laptopie parę jego występów. Podobało nam się jak wyglądają i jak grają. ...
  • do jakiej muzyki ludzie sie lepiej bawią?
  • Cześć szukam jakiegoś fajnego zespołu, który nie przypomina zespołów disco polo ;) i którego nie będę się wstydzić. Co myślicie o weselu ze swingiem i jazzem - czy organizowałyście taką imprezę. Może macie namiary na kogoś ? Jesli tak, będę wdzięczna... Znalazłam 2 super składy Art Duo, Smooth z Krakowa - o coś takiego mi chodzi, ale mają już zajęty termin - podajcie jeśli znacie coś podobnego Agata
  • kto wam gral albo co na weselu?Ja nie wiem co zrobic bo kapela wiejska krajaca disko polo albo puszczanie z kaset to nie w naszym stylu.
  • Witam, chciałabym się pozanać zdanie innych na temat tego zespołu. Słyszałam z dwóch niezależnych źródeł, że są dobrzy. Zależy mi na zespole, który nie gra disco polo i potrafi poprowadzić i rozkręcić imprezę weselną. Z góry dzięki Zuza
  • Witajcie, a ma może któraś z forumowiczek namiary na zespół Toples?? byłabym wdzięczna:))
  • Red Combo(31)

Hej mam takie pytanko, czy wiecie cos o tym zespole? Moze któras z was bawiła się na weselu na którym grali? Byc moze własnie na waszym? Podoba mi sie bardzo jak spiewaja, po za tym maja bardzo duzo instrumentów:) Ale jestem ciekawa jak prowadza konkursy, jak sprawuje sie ich wodzirej???:) Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi - wszystkie:) pozdrawiam
  • jw, zaczynam powoli wczuwać się w klimat ślubno-weselny :D a jak to u Was???? Ja już poprostu nie mogę :) słucham piosenek i zastanawiam się jak to będzie hehehe może i to głupie, ale poprawiam mi to humor jak jest jakiś nijaki :D Muszę ustalić "listę przybojów" dla orkiestry :) mam kilka tytułów, ale troszke mało :/ (oczywiście disco polo hehe bo przy tym się najlepiej bawi :D) zarzućcie jakimiś kawałkami :P błagam jeśli tylko jakieś znacie, bo ja jestem ograniczona w tej dziedzi...
  • My ostatecznie wybralismy disco polo coś przy czym da sie poszaleć:) Do bólu Krzyska Krawczyka oprócz tego mamy liste 30 piosenek obcojęzycznych celine dion tina turner i wielu innchy mysle ze podstawa dobrej zabawy to muzyka:)
  • dziewczyny jestem załamana :( dzis rozmawiałam z moim meżczyzna o "pierwszym tancu" podałam kilka propozycji piosenek, które bardzo mi sie podobaja. niestety zadna z nich nie zostałam zaakceptowana, ponieważ narzeczony stwierdził, ze to "smęty". uparł sie, ze musi byc cos z disco polo, a najlepiej zespołu Boys: "Chłop z Mazur" lub "Jestes szalona". najpierw myslałam, ze to zart, ale on to mówił na serio :( co zrobic?? jak go przekonac, ze to debilny pomysł? poradzcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się