Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      polityka

polityka

(58 wyników)
    • natemat.pl/108165,syn-posla-po-z-zarzutami-znaleziono-przy-nim-1-56-grama-marihuany
    • U nas nawet jak wybuchła seks afera w Samoobronie, to żaden do dymisji się nie podał. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9624404,Strauss_Kahn_rezygnuje_ze_stanowiska_szefa_MFW.html
    • Polscy politycy wreszcie wyglądają jak ich europejscy koledzy. No może nie wszyscy... Którego polityka uznalibyście za najlepiej ubranego? Ja stawiam na R.Kalisza ,mimo ogromnych gabarytów , jest zawsze super ubrany. [img]https://lh4.ggpht.com/-zkCHYYq76mY/Tcriz4xK79I/AAAAAAAAJnw/LPXlSS8v5AE/1303300936_26.jpg[/img]
    • Nadchodzi Lepper w wersji 2.0 Młodzi profesjonaliści uwierzyli, że im w życiu może być tylko lepiej. Kryzys powoduje, że ich świat nagle zaczyna się walić. W cyberprzestrzeni już tli się bunt przeciwko polskiej klasie politycznej. Gdy wybuchnie, czeka nas demolka. wiadomosci.onet.pl/1547656,2677,1,nadchodzi_lepper_w_wersji_2_0,kioskart.html
    • Jak na mój gust za dużo ich jest :O
    • Ten od słów :" Polska to dziki kraj" też o tym marzy żeby żyć za naszą forsę? Ciekawe kto na niego zagłosuje , chyba tylko taki sam jak on. wiadomosci.onet.pl/kraj/drzewiecki-wraca-do-gry-wystartuje-z-listy-platfor,1,4166172,wiadomosc.html
    • A ja im nie wierzę ,taki niedowiarek jestem :D [img]https://images41.fotosik.pl/1320/ae92577665eca107.jpg[/img]
    • międzynarodowa tiny.pl/zv7b
    • Która opcja lepsza:D A POPIS z sobą się układa ,i nie mają z sobą problemów jeśli o stołki chodzi? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13261853,Tusk_zerwal_rozmowy_z_PiS_ws__eurowyborow__Przestraszyl.html
    • Posłowie, którzy mają jakieś powiązania z podmiotami gospodarczymi, powinni je zerwać a jeśli są właścielami zakładów, powinni zarządzanie nim przekazać funduszom powierniczym! Itd. itp. w tym tonie pierdoły. Czy komuś się wydaje, że jesteśmy aż tak naiwni lub niedorozwinięci, że uwierzymy, iż to zagwarantuje obiektywizm decyzji posłów działających w danym sektorze? Przecież po kadencji wróci do biznesu... hahaha, to jak? Ma działać na własną szkodę, żeby nie miał do czego wrócić? Za ko...
    • Występować w prywatnych komercyjnych stacjach tv?
    • Wyborcom, partii, tym którzy posieją kasą? Może wszystkim po trosze, zależnie od sytuacji? Jak sądzą inni Forumowicze, jak uważacie, komu tak naprawdę służą?
    • [img]https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201112/1324730360_by_gustavus_500.jpg[/img]
    • duzo ciekawszym tematem jest sex . Chce wam się jeszcze ?????:))))) Bo mnie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to o tyle bardziej , o ile żony dłuzej nie ma w domu :)
    • Państwo jest chore. Pozwala na takie przestępstwa. wyborcza.pl/1,75248,12286582,Amber_Gold_plajtuje__Plichtowie_zakladaja_nowa_firme.html Swoboda gospodarcza, wolność słowa.... rozumiem i jestem "za". Ale nie rozumiem rządzących jak możną pozwolić kiwać się (okradać nas podatników) przez tysiące takich Plichtów. Przecież można przy pomocy prostych sposobów, zabezpieczeń, nadzoru nie dopuszczać do tworzenia fikcyjnych firm, podejmowania nowych interesów (zakładania firm) przez przestępc...
    • Czy można owego pana nazwać politykiem , czy raczej zwykłym skandalistą? Czy szef PiS-u obywa się w ogóle bez stosunków seksualnych z kobietami, czy może zdarzają mu się historie damsko-męskie lub męsko-męskie, a nikt po prostu nie doświadczył jeszcze widoku prezesa PiS w stanie zakochania? - zastanawia się dalej Palikot, podkreślając, że życie seksualne może być dla prezesa PiS powodem napięcia emocjonalnego, lub źródłem stresu. Zdaniem Wojciecha Olejniczaka z SLD, "nic nie uspraw...
    • Amerykanów i z czego się cieszyć? Czy my jako naród stale musimy być pod czyimiś wpływami? www.rmf24.pl/fakty/polska/news-historyczny-moment-amerykanscy-zolnierze-beda-na-stale-stacj,nId,708352 Ja chyba nigdy nie zrozumiem polityków i ich polityki zagranicznej , czy oni służą nam , czy obcym mocarstwom?
    • www.fakt.pl/polityka/lukasz-pawelek-na-izbie-wytrzezwien-pijany-polityk-po,artykuly,492878,1,1,1.html
    • [b]PiS nie jest normalną opozycją, a sektą polityczną, posiadającą guru, misję i własnych świętych. To raczej ruch wywrotowy, który próbuje nie tyle polepszyć III RP, co ją zburzyć - uważa wybitny znawca polskiej historii [/b] Więcej... wyborcza.pl/1,75248,8227480,Norman_Davies__PiS_to_sekta_polityczna.html#ixzz0w1s3mniZ
    • wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/428656,jaroslaw-gowin-wysyla-list-do-czlonkow-po.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się