polityka

(69 wyników)
  • Który z polityków najwięcej kradł w Wałbrzychu?
  • Jestem w szoku po tym jak 57Jurand okazał się politykiem. Zdesperowany 57jurand na forum w internecie szuka wsparcia przez cały czas. Kto jeszcze ukrywa się z polityków pod nickami ? kto jeszcze jest tak zdesperowany że szuka na forum swoich wyborców ? przecież to jest żałosne. Marni politycy postanowili tanim kosztem się dowartościować, postanowili zrobić sobie z forum kampanie wyborczą. 57jurand w ogóle nie liczy się z opinią publiczną on ma swój świat swoje poglądy i reszta ma się do...
  • Czy to prawda że niektórzy lokalni politycy buduja sobie domy na nowo powstałych osiedlach wraz z bliższymi i dalszymi członkami swoich rodzin ? Czy możliwe jest to że , jesli to prawda że całe rodziny niektórych polityków sie budują to nagle stac ich na takie inwestycje ? Może ktoś powiedzieć kto i gdzie stawia dom ?
  • Jak sadzicie, czy jest wsrod wschodzacych "gwiazd" walbrzyskiej lokalnej polityki ktos, kto nagminnie nie dotrzymuje slowa i lamie umowy? Czy warto im ufac czy sa jakies dowody ze jednak nie warto?
  • Cóż... stało się. Kardiolog został prezydentem. Mieliśmy do wyboru jeszcze Architekta po studiach zagranicznych, ekonomistę i jeszcze jednego lekarza. Tutaj podajemy przykłady innych wybitnych specjalistów na rożnych szablach administracji państwowej. Zaczynam. Bogdan Klich - były Minister Obrony Narodowej. Z zawodu Psychiatra. Odpowiedzialny za obecny stan Polskiej Armii. Był głównym "architektem" "profesjonalizacji" Wojska. Współodpowiedzialny za katastrofę Casy i katastrofę pod ...
  • Kto tak uwaza, niech się wpisuje.
  • Jest masa wątków na ten temat każdy się oczernia jak tylko może, prawie nie można znaleźć merytorycznie skonstruowanej wypowiedzi, większość to pomówienia jaskrawo wyrażane poglądy, bez pokrycia w faktach. O czym to świadczy? Że ci ludzie nie potrafią rozmawiać o niczym innym że ich zwoje nerwowe nastawione są tylko na politykę i oddychanie. Sam jestem gorącym zwolennikiem PiS ale nie podniecam się wszystkim i wszystkimi. Mam takie poglądy i już. I co więcej akceptuje i toleruje z...
  • GDZIE JEJ SZUKAĆ!!!!!
  • Wielki szacun dla władz miasta tutaj sam bym lepiej nie wymyślił , wygląda na to że powstaje nowa siedziba dla polityków ...albo wyborców czas pokaże polskatimes.pl/gazetawroclawska/165157,w-walbrzychu-powstaje-nowy-oddzial-psychiatrii,id,t.html
  • Pełno dziś farbowanych polityków. Nawet tym na bilboardach się dostało. Uwalone białą farbą mordki widziałem dziś m.in. u "kaczora". Kto jeszcze dostał w twarz od elektoratu? :)
  • Chciałbym się od Was dowiedzieć jakie waszym zdaniem powinien mieć cechy "dobry" polityk bądz też samorządowiec(radny)? Możecie pisać o moralności, cechach charakteru, a nawet o tym czy powinien otrzymywać dietę. Czekam nawet na bardzo wyczerpujące odpowiedzi. Z góry dziękuję! Paweł Szpur
  • To jest forum dla normalmych ludzi.Wszyscy ci, którzy robią PR dla miejscowych nieudacznych polityków proszeni są o zamnięcie się!!!Mamy was już dosyć i waszego ślinienia się do nas co 4 lata.
  • coraz ciekawsza robi się nasza "scenka" polityczna, coraz na niej ciaśniej, bo każdy chce być najlepszy. Katalog sukcesów pęka w szwach, a wśród wszystkich prym wiedzie (według mnie) pan (i tu niespodzianka, bo wszyscy pomyśleli o "Słońcu Sudetów" i to fakt, ze pan Kruczkowski lubi się chwalić, ale uwaga, uwaga: czytać dalej...) prezes pewnego znanego zamku. Gość przebija wszystkich.
  • Na przepełnionej marazmem scenie politycznej pojawił się nowy filar ! Człowiek który jest Twoim kandydatem ! Plakaty już pojawiają się w mieście ! Bądźcie czujni ! img409.imageshack.us/img409/1164/kominprezio9er.jpg Niech czad będzie z Wami ;-)
  • Z powierzenia innym swojego losu. Dlaczego jakiś człowiek ma decydować o tym, ile zapłacę, za to, co chcę mieć? Jeżeli idę do krawcowej, która ma mi zszyć porwane portki, to OK. Wiem. Za jej pracę muszę zapłacić. Bo ją wykonała. Czy którykolwiek polityk WYKONAŁ dla Was cokolwiek? Tak do przemyślenia. Nie za trudne?
  • Gdyby nie „Wasz” i „Boa”, którzy rozdmuchali sprawę mobruka na cały internetowy świat , to Wildy, Paciepniki, Szełemeje i inni amatorzy przyssania się do koryta do dziś mieliby w dopie , że ten syf truje ludzi i środowisko, tak jak mieli to w dopie przez długie lata ! Jeśli Mobruk zniknie z miasta , to tylko dzięki tym ludziom i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.
  • Są prości, martwia sie tylko o swoja kase. gdzies maja ludzi. Budza sie tylko przed wyborami i klamia co mogliby dla nas zrobic. Jestesmy naiwni. Polityk to teraz taki człowiek, który będzie sie podlizywał do swojego liderka żeby w momencie wygrania wyborów dostac jakąs miła posadke (dobrze płatna). Wesoły Romeczek składając zyczenia pracownikom, przychodzi i mówi im żeby głosowac na niego w przyszłych wyborach parlamentarnych bo on duzo zrobi. Bartoliczek każe ludziom jeżdzic na ...
  • polityka.onet.pl/polecam.html?a=1&r=a5c688cc2be6c0c8a78fd52f4ff076cb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się