-
może szanowna p.Redaktor zdefiniuje pojęcie "[b]celebryckość[/b]"; nawet edytor podkreśla to słowo, bo nie wie, co to znaczy...ja też
-
"Chleba i igrzysk", no igrzyska mamy a chleb sobie sami upieczcie.
-
Czy ktos ma jeszcze watpliwosci? Kaczynski to prawie 95% odpowiednik Obamy, a pis partii demokratycznej. Socjalizm az cieknie z obu partii i "liderow".
-
"Jej politycy nie mówią wprost, jak poseł Kłopotek, że "nasi też gdzieś muszą pracować"."
Pracować czy pobierać pieniądze?
Naiwnie możnaby sądzić, że pracować powinien pracownik, a nie "nasz".
Jego płaca powinna być wynegocjowana tak, by znaleźć możliwie najtańszego pracownika,
jakiego oferuje rynek a nie możliwie najdroższego.
Taka "praca" gdzie szefostwo stara się płacić jak najwięcej, bo nie ze swojego, to nie jest praca tylo synekura.
Ci ludzie są tam często do niczego n...
-
weź to sobie liberalny ksieżulo do serca tę rade
-
A teraz trzeba należy mu kazać zwrócić PIENIĄDZE za autoreklamę w trakcie EURO 2012
Przecież zostały zmarnowane....a NJUS o autoreklamie mój blog opublikował jako Pierwszy !
-
i znowu Palikot jest jedyną osobą, która proponując coś ludziom jednocześnie wskazuje źródło finansowania. jestem pewna że z pensji katechetów starczy spokojnie na wejścia do muzeów. na zachodzie to jest standard. w każdym muzeum spotkałam grupki uczniów.
mam dość pustych obiecanek pozostałych polityków.
-
niezalezna.pl/29814-rosjanie-dzialali-jak-mordercy
-
no prosze potrafi powiedziec tylko jedno zdanie "wiecej kobiet" i zostala "politykiem" ku... polska paranoja
-
Internauci to... ci kosmici z wnętrza naszej galaktyki?
A niby dlaczego trzeba im odpowiadać?
Bo w komputerze potrafią pisać?
-
Nie ma w Polsce takiej opcji! Musi wyrosnąć nowe pokolenie oswojone z internetem, chociaż też nie ma gwarancji! Występowałem do urzędu Kontroli Elektronicznej o patronat nad projektem. Chętnie udzielą, ale prośba w wersji papierowej! Podobnie jest we wszystkich ministerstwach. Chcesz załatwić sprawę w samorządzie? Tylko papier ! wysyłam pismo mailem- telefonuję czy doszło, czy otworzyli i przeczytali! Warmińsko- Mazurska, marszałkowska polityka społeczna zaproszenie wysłane na oficjalny mail...
-
Małysz wyjaśnia:
"– Zawsze bardzo ceniłem pana prezydenta Kaczyńskiego i jego małżonkę – mówi "Rz" Adam Małysz pytany o feralny wywiad. – Na pewno nie chciałem nikogo obrazić. Powiedziałem też, że współczuję Marcie Kaczyńskiej, że nie ma rodziców blisko siebie, nie może pójść na cmentarz, zapalić lampki, zanieść kwiatów. Nigdy nie byłem przeciwny pochowaniu pary prezydenckiej na Wawelu, nigdy się też w tej sprawie nie wypowiadałem. "
www.rp.pl/artykul/12,631329_Adam-...
-
A co u meza slychac?
Dzieci?
W rodzinie wszycsy zdrowi?
-
A cóż to jest za persona na polskiej scenie politycznej jakiś Chrzanowski, ma tyle do powiedzenia co sołtys w wojewódzctwie.
-
Sierakowska z poparciem PO znaczy sie ze PO stała się szalupą ratunkowa dla skompromitowanych komunistów
-
Wszędzie już tylko same sprzedajne świnie zostały.
-
ązne jest to na jakie wydarzenia sie powołujemy i co ukazujemy jako wzór. A lepszym wzorem niz idiotyczne, rpzegrane powstania są:
1. polski renesans
2. demokracja szlachecka (ale nie jej zwyrodniała forma jako oligarchia!)
3. tolerancja religijna I Reczypospolitej
4. Konstutucja 3 Maja
5. prawa wyborcze dla kobiet już od 1918
6. Solidarność
7. dość postępowe prawo II RP oraz PRL (w porównaniu z ZSRR i innymi satelitami)
-
Minister Jacek Rostowski jako polityk i działacz religijny.
minister w rządzie Donalda Tuska oświadczył naszemu
ludowi bożemu,że jest przeciwny metodzie in-vitro.
co ma minister finansów do problemów bezpłodności.
to była danina posłuszeństwa wobec naszego Kościoła ?
-
Niestety, JKR to nie paprotka PO.. ani na konferencji, ani po..
To czystej wody kaktus(ka)..
Wolę, jak wielu innych, chociaż się tym nie chwalą, zagłosować na jedynego polityka w Polsce który [b]mówi to co myśli i robi to co mówi.. Janusza Palikota..[/b]
A gdy wejdzie do Sejmu, ta zbieranina kunktatorów i oportunistow z wszystkich pozostałych partii będzie musiała uważać na każde słowo i każdy ruch.. bo wypunktuje ich bezlitośnie... a tych których trzeba - znokautuje.O co gotowy jestem si...
-
To już nie są Himalaje... to Olympus Mons* hipokryzji...
*Mars - najwyższa góra w układzie słonecznym