porto

(6 wyników)
  • Witam! 18 września wybieram się do Paralii z Biurem OK Services. Jadę do hotelu Porto Del Sol, czy ktoś może mi coś napisać na jego temat?
  • Czy ktoś był w Grecji na Krecie w hotelu Porto Village? On jest koło Hersonissos, w miejscowości Stalida. Chcę tam lecieć na wczasy ale nie znalazłam ani jednej opinii na temat tego hotelu i nie wiem co robić? Jeśli ktoś tam był lub chociaż go widział - proszę o opinię...
  • Witam serdecznie! Poszukuje informacji na temat hotelu Gloria Maris na Zakynthos w miejscowości Porto Koukla. Może ktoś z Was był i mógłby opisać swoje wrażenia? Poszukuję również waidomości na temat samej miejscowości Porto Koukla. Za pomoc serdecznie dziękuję!
  • Hej, mam pytanie do osób, które były w hotelu Porto Platanias Beach Resort w tym roku. Hotel ostatnio przeszdł z 4 gw. na 5 i jestem ciekawa opinii po zmianach, bo w necie znalazłam tylko te sprzed zmian. Wybieram się tam w sierpniu, może ktoś był albo będzie w najbliższym czasie? każda opinia cenna:) www.portoplatanias.gr/
  • Czy ktoś w ogóle widział ten hotel??? (Porto Village na Krecie) albo przechodził czy przejeżdżał koło niego???? On leży w miejscowości Stalida koło Hersonissos. Proszę o jakąkolwiek opinie (czy on w ogóle istnieje) bo chce tam lecieć w maju a przegrzebałam cały internet i żadnej opinii o nim (chce lecieć tam z Itaki). To jest jakieś dziwne.... Z góry dziękuję!
  • 3 godziny... Co proponujecie z lotniska w Atenach? Potrzebuje sugestii na spedzenie 3-3.5 godziny na jakies fajnej promenadzie, przy kawie, moze rybce...Dojazd nie wiecej niz 15minut-pol godziny. Jest cos takiego? Dojazd taksowka, wiec bedzie szybciej, chodzi tylko o piekne miejsce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się