porto

(8 wyników)
  • Kochani, może są na tym forum pracownicy biur podróży i będą mogli mi poradzić, jak dolecieć najtaniej do Porto ( ze Szczecina lub Berlina) z grupą 23-osobową (młodzież szkolna, wymiana). Myślałam, że przy tak licznej grupie, dostanę jakiś rabat (przynajmniej od biura podróży za wystawienie biletu) a tu nic! Znalazłam przez Skyscanner połączenie z Goleniowa do Porto przez Londyn z Ryanair'em za ok. 700 zł, ale pani w jednym ze szczecińskich biur podróży, po różnych kalkulacjach wyliczy...
  • Jak najtaniej dolecieć do Porto z Berlina? Może ktoś ma jakieś doświadczenia i mógłby się podzielić? Z góry dziękuję!
  • Witam i proszę o radę, jak najtaniej polecieć do Porto . Może być z Berlina. Z góry dziękuję!
  • Poszukuje w miare najtanszego polaczenia np. z Berlina do Porto. Prosze o pomoc!
  • Orientujecie się jakie są ceny na mojorce... m.in. chleb pizza obiad itp. Proszę o odp z góry dziękuję
  • mam pytanie, lecę niedługo (ryan) do Polski tylko z bagażem podręcznym i chciałabym zabrać dobrą whisky :) czy nie będzie problemu jej przewieźć właśnie w podręcznym ?
  • Czy 4 godziny oczekiwania na tym lotnisku wystarczy, żeby "wyskoczyć" do miasta ? Obydwa odcinki trasy obsługuje Iberia (przylot i odlot z tego samego terminala), czy w takim wypadku, gdybym "wyskoczyła" do miasta, muszę odebrać bagaż i ponownie stawić się do odprawy? Odpowiedzcie proszę, pierwszy raz lecę takim łączonym lotem i w ogóle się nie orientuję, jak to jest. Z góry dziękuję!
  • Ląduje (Wizzair) we Frankfurcie o 7:55, mam wylot do Porto (Ryanair) o 9:40... będę bez bagażu odprawianego. Teoretycznie mam godzinę do zamknięcia odprawy.... A praktycznie? Czy ktos z Was sie przesiadał? Czy moze cos sie opoznic? Jakie sa szanse, ze nie wyrobie..? Nie wiem czy bookowac bilety:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się