Dodaj do ulubionych

Paralia- Hotel Porto Del Sol

IP: *.oswiecim.edu.pl 15.09.10, 14:07
Witam!
18 września wybieram się do Paralii z Biurem OK Services. Jadę do hotelu Porto Del Sol, czy ktoś może mi coś napisać na jego temat?
Obserwuj wątek
    • justynella Re: Paralia- Hotel Porto Del Sol 16.09.10, 12:50
      hotel z zewnątrz wydaje się być bardzo sympatyczny, ciekawa otwarta restauracja na parterze, znajduje się też praktycznie w samym centrum .. z widokiem na port ...

idąc w prawo na plaze mozna spotkac kilka osób, w lewo robi się juz tłok :)

w środku nie wiem :)
    • Gość: Yvonne_1 Re: Paralia- Hotel Porto Del Sol IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 13:17
      Witam:)

Właśnie wczoraj wróciłam z tego hotelu. Ogólnie: DNO I BEZNADZIEJA!!! Hotel ma na drzwiach wypisane 2 gwiazdki i faktycznie na tyle zasługuje. Jeśli ktoś lubi karaluchy i prusaki łażące w nocy po łazience, niesprzątane pokoje, odpadający tynk ze ściany w pokoju, zasłonę w brodziki z rosnącymi na niej grzybkami - to polecam. Cóż, zapłaciłam za hotel 3 i pół gwiazdki i dostałam naprawdę badziewie prowadzone przez Serbów. Śniadania i tzw. obiadokolacje to naprawdę żenada. Wraz z mężem i dzieckiem musieliśmy chodzić do tawern na normalne jedzenie bo to, serwowane u nich często było nie do przełknięcia. Ta powiedzmy obiadokolacja to było tylko i wyłącznie jedno danie, które było serwowane. Na talerzu, jeśli pojawiła się sałatka to była skrojona wraz z głąbami, bo nic tam nie mogło się zmarnować. Po tej namiastce obiadu był podany deser, którym zatrułam się. Zresztą nie tylko ja. To co im nie szło, było nam serwowane. Uważajcie na desery! Jedynie jest dobra lokalizacja hotelu i nic poza tym. Śniadania są serwowane od 8.00 do 9.00 a na kolację jest zaledwie pół godziny! Od 19.00 do 19.30. Nie wybierajcie tego hotelu tylko np. Oasis, który faktycznie ma 3 gwiazdki i nie jest prowadzony przez tych nieprzyjemnych Serbów. W tym tygodniu napiszę reklamację do OK Services, bo w tak beznadziejnym hotelu jeszcze nigdy w życiu nie nocowałam!!!
      • Gość: Tomeq Re: Paralia- Hotel Porto Del Sol IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 21:27
        Witam.
        Dzisiaj wróciłem z Paralii z Hotelu Porto Del Sol. Koleżance Yvonne_1 się chyba coś pomyliło i była w innym hotelu niż ja. Żadnych karaluchów ani grzybów w łazience nie spotkałem. Pokoje na przyzwoitym poziomie, czyste i zadbane. Nie były w 100% zgodne ze zdjęciami zamieszczonymi na stronie OK Services (tylko pokoje na 3 piętrze takie są), ale były naprawdę niczego sobie. Obsługa hotelu naprawdę miła (żadni Serbowie, tylko Grecy).
        Śniadania bardzo dobre, szwedzki stół: 3 rodzaje szynki, ogórek, pomidor, papryka, jajko,dżem itd. było tego dość sporo. Obiadokolacje dla mnie naprawdę pyszne. Pierwszego dnia Lasagne, potem kurczak z ryżem, innego razu naprawdę pyszna ryba frytkami. Ogólnie obiadokolacje na duży plus. Deser jak deser, lody lub jakieś ciasto, wszystko świeże i smaczne. Jedyne minusiki to: wczesne śniadania od 8 do 9 i ... powolna winda :) Z czystym sercem mogę polecić ten hotelik.

Koeżance Yvonne_1 pomyliło się chyba z hotelem obok, bo on chyba był prowadzony przez Serbów..
        • Gość: kasiulek122 Re: Paralia- Hotel Porto Del Sol IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 17:58
          Tomku, mylisz się : Pani Gordona, właścicielka jest Serbką, ale jest przesympatyczną osobą. BYłam w Porto del Sol w drugiej połowie września i bardzo miło wspominam tamten czas. Hotel skromny, ale zadbany. MInusem rzeczywiscie sa obiadokolacje, ale mozna przezyc;> jedzenie nie jest najwazniejsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka