Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      porto

porto

(6 wyników)
    • Wróciłem stamtąd...Chętnym udzielę i informacji: co gdzie , jak i kiedy ...
    • chcialabym pobyczyc sie 2 tygodnie w portugalii - pokapac w oceanie, umiarkowanie pozwiedzac, okdryc melancholie portugaczykow i fado. co byscie polecili-jakie rejony? bilety na samolot bede miec do lizbony lub porto. czy tam jest bardzo drogo?
    • Właśnie wróciłem z Portugalii - 7 dni objazd autem i 7 dni w hotelu. Jeżeli ktoś ma pytania to chętnie odpowiem. Pozdro. Było cudownie,zwłaszcza Lizbona i Fado do póżnej nocy.
    • Witam ! Szukam wszyskich praktycznych informacji zawiązanych z Portugalią tzn. -czy warto???? -Z jakiego biura najlepiej jechać -w jaki region,miejscowość -ceny Pozdrawiam MarcinJ
    • Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedź. Z góry "fenks".
    • Gdzie najlepiej wybrac sie bedac w Portugalii? Chcemy zaczac od Lisbony i nie wiemy czy lepiej udac sie na polnoc czy na poludnie?? Czy jest duza roznica miedzy tymi dwoma czesciami kraju? Przede wszystkim chodzi nam o to zeby wypoczac, troche pogrzac sie w sloncu na plazy (najlepiej piaszczystej) a do tego zwiedzic jakies ladne i fajne miejsca. Wiecie moze czy jest gdzies tam mozliwosc wybrania sie w gory?? Jesli tak to gdzie dokladnie?? Jesli cokolwiek innego jeszcze o co ja z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się