Forum Sport Siatkówka
ZMIEŃ
      portugalia

portugalia

(12 wyniki)
    • Wynik 3:0 (25:21, 25:21, 24:26) Czy wyjazd na IO do Pekinu ma jakiś sens :/ jeśli gra z takimi przeciwnikami sprawia nam problem ??
    • na razie mam dość oglądania tego meczu. W Powsinie, w Lesie Kabackim 70 letni emeryci wykazują większą ambicję. Pisze to przy stanie 1:1 w setach i 19:13 dla Portugalii. Polacy zachowują się tak jakby im ktoś mózg wyjął przed meczem... pozdrawiam
    • Podaj swoje typ meczów POLSKA -PORTUGALIA
    • Niestety, nie będę mógł oglądać meczu z portugalią. Czy ktoś może mi podać wynik esemesem? na numer 508 087 549. Kurcze, nawet z internetu... Baaardzo prosze, będę wtedy poza zasięgiem jakichkolwiek mediów. z góry dziękuję
    • Piekny mecz :) I jaka koncowka... Pozdrawiam wszystkich kibicow polskiej reprezentacji
    • limit pecha wyczerpaliśmy na kilka lat. Teraz musi być dobrze. I trenujcie panowie przyjęcie.
    • Witam! Mam do sprzedania pare biletow na mecze 2 i 3 lipca. cena 100 i 130 zl. Moj e-mail: jamas@poczta.fm Pozdrawiam jamas
    • Jak typujecie wyniki kolejnych meczy Polaków w LŚ??? Oczywiście chciałbym żeby wszystkie wygrali ale wg mnie wyniki będą następujące: Polska - Argentyna 3:1, 3:2 Polska - Portugalia 3:0, 3:2 Polska - Brazylia 1:3, 0:3 A w jak wyglądają Wasze typy? pzdr
    • gdzie jest siata na zywo pomocy!!!!!!!!!!!!!
    • Cały zespół grał nienajlepiej, ale winny porażce jest nasz rozgrywający Wagner. W zasadzie facet nie zasługuje nawet na określenie rozgrywającego- te jego babole, wolne i wysokie piłki po których atakujący napotykali podwójny/potrójny blok praktycznie w 90% przypadków. Nawet przy zdobywanych punktach przez Polaków było to przeważnie "obijanie" bloku Portugalczyków. Ile było piłek w których pierdoła Wagner rozrzucał szybkim rozegraniem blok rywali? Ja takich nie widziałem. Podobnie...
    • Portugalia pierwsz i ostatnia :P
    • Czy jest juz wiadomo, gdzie odbeda sie w Polsce mecze tegorocznej edycji Ligi Swiatowej? Wybieram sie do Polski z Australii i chcialbym oczywiscie te mecze obejrzec. Gdzie mozna nabyc bilety?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się