roman_czerner 01.06.08, 20:07 Wynik 3:0 (25:21, 25:21, 24:26) Czy wyjazd na IO do Pekinu ma jakiś sens :/ jeśli gra z takimi przeciwnikami sprawia nam problem ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sercisko Re: E do IO Polska Portugalia 01.06.08, 20:26 A sprawiała nam problem? Poza tym... jeśli nastawiamy się na powątpiewanie, to po co w ogóle oglądać siatkówkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman czerner Re: E do IO Polska Portugalia IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.08, 23:41 niemówiłem że sprawiała nam problem ale czy ten 3 set musiał tak wyglądać ??Wice mistrzowie powinni chyba lepiej zagrać...wkońcu ranking FIBA do czegoś zobowiązywoje ;) a tu wygrywamy 3seta na przewagi prowadząc 4 punktami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: E do IO Polska Portugalia 03.06.08, 01:14 Gość portalu: roman czerner napisał(a): > > niemówiłem że sprawiała nam problem ale czy ten 3 set musiał tak > wyglądać ??Wice mistrzowie powinni chyba lepiej zagrać...wkońcu > ranking FIBA do czegoś zobowiązywoje ;) jeśli do czegoś zobowiązywuje to do wygranej, czy 2 punktami czy 25 to jest bez znaczenia a Portugalia jest przykładem niedoszacowania rankingowego, na pewno umiejętnośći mają większe niż ranking i robią wyraźny progres, grają ciekawszą siatkówke niz pare lat temu imho, tym lepiej że ich lejemy dość gładko co nie było takie oczywiste kiedyś a tu wygrywamy 3seta na > przewagi prowadząc 4 punktami :/ ale wygrywamy, kapujesz, mam nadzieje? wygrywamy w jak wanda y jak ypsilon itd i tylko to sie liczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman czerner Re: E do IO Polska Portugalia IP: *.xdsl.centertel.pl 03.06.08, 23:41 Co tu dużo mówić ranking rankingiem ale to my musieliśmy walczyć w turnieju ostatniej szansy z którego to te słabsze drużyny mogą zsagrać na IO....można by się nadtym jeszcze zastanowić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: E do IO Polska Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:27 musieliśmy walczyć tak samo jak Włosi czy Hiszpanie , którzy zresztą przegrali wyjazd "na Pekin" a poza tym gdybysmy mieli zdrowych siatkarzy w Izmirze, to bysmy mieli już wczesniej kwalifikacje, albo gdybyśmy dostali "dziką kartę" jak Bułgarzy to może zakwalifikowalibyśmy się już w Pucharze Świata, system kwalifikacji w Eurpie jest bardzo rozbudowany z wiadomych względów, więc to żaden wstyd Odpowiedz Link Zgłoś