portugalia

(7 wyników)
  • jest superancki i przynajmniej wiemy czego chcą od nas.
  • W Portugalii przegrala prawica wygrala lewica...Socjaldemokratow zastapili Socjalisci :O)))))).Kon by sie usmial...Roznia sie jak kartofel od ziemniaka...No ale w UE mamy pluralizm roznych nurtow(lewicy)...:o)))Kleska jest totalna 48-50%do 24-25%...Jest to oczywiscie skutek wprowadzenia Euro...W Portugalii szczegolnie dramatycznie to przebieglo bo PKB przez dwa lata spadal w tempie 1% rocznie...Zaczela sie seria porazek...Wiemy ze upadna wszystkie rzady strefy Euro...Tam gdzie jes...
  • akurat "tak" w Polsce byloby smieszne. Bylyby niezle jaja.Tyle ze traktat jest juz martwy. Ja tam oddam glos na NIE. Nie warto ryzykowac.
  • Mam kolejny klopot: mam wazna wiza portugalska, a trza mi jechac do Londynu na dni kilka. Czy moge wogole opuscic Portugalie? I czy nie bede miala problemu z powrotem? Bo wszak wyjezdzam poza Shengen. No ale z drugiej strony, jak bede wracac, to wiza jeszcze na dlugo bedzie wazna. Co o tym myslicie? Pozdrawiam, G.
  • Niestety - Polska przegra w referendum - wejdziemy do tej unii(a raczej ona do nas) - co do tego nie mam zludzen - propaganda towarzyszy namieszala ludziom w glowach bardziej niz rozne afery, zapomnieli kto przez 50 lat niszczyl Polske i nie widza kto ja teraz prowadzi jak barana na rzez... Ale mam nadzieje ze sa jaszcze w Polsce ludzie ktorzy beda potrafili w czarnej godzinie podniesc Narod i pomoc Polakom uwierzyc ze to nie w wiernopoddanczym "sojuszu" z "naszymi przyjaciol...
  • I Polska zostanie rozebrana po raz piaty!!! - Tym razem ostatecznie i bezpowrotnie!!! - Takze: jeszce rok i dwa tygodnie jako-takiej wolnosci! - A potem zobaczycie prawdziwe oblicze "unii"!!!
  • www1.gazeta.pl/gospodarka/1,33405,1679785.html "Niemal o 400 mln euro mniej Polska będzie musiała wpłacić do wspólnej kasy w Brukseli w pierwszym roku naszego członkostwa - wynika z ostatnich wyliczeń Komisji Europejskiej" Czy ktos tu jeszcze wierzy, ze wyjdziemy na minus?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się