Dodaj do ulubionych

Polska - Portugalia

IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 02:27
na razie mam dość oglądania tego meczu. W Powsinie, w Lesie Kabackim 70
letni emeryci wykazują większą ambicję. Pisze to przy stanie 1:1 w setach i
19:13 dla Portugalii. Polacy zachowują się tak jakby im ktoś mózg wyjął
przed meczem...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Polska - Portugalia IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 02:36
      według mnie Polska nie ma prawa z taką grą awansować dalej...2:1 dla
      Portugalii..śmiem twierdzić, że gdyby Polacy mieli taką przewagą jak
      Portugalczycy w III secie to zapewne straciliby ją w sposób żenujący.
      • paweru01 Re: Polska - Portugalia 06.10.02, 02:44
        k...wa jaki wynik bo jestem w pracy odciety od tv
        • Gość: :) Re: Polska - Portugalia IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 02:46
          1:2 w setach dla Por
          i 11:7 w IV secie dla Portugalii
          • paweru01 Re: Polska - Portugalia paweru do goscia 06.10.02, 02:47
            please o wynik co jakis czas
            • Gość: :) Re: Polska - Portugalia paweru do goscia IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 03:02
              odpadliśmy już z mistrzostw
              z Hiszpanią gramy o pietruszkę
              • Gość: andrzej z grecji Re: Polska - Portugalia paweru do goscia IP: *.otenet.gr 06.10.02, 03:56
                jaki koncowy wynik/
                • Gość: :) Re: Polska - Portugalia IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 16:33
                  wynik koncowy jest taki jaki jest...jesli nie znasz w co wątpię to wygrała
                  Portugalia 3:1. Nie chodzi mi o sam wynik ale chodzi o styl a raczej jego
                  brak. Mozna przegrać ale nie można tak grać jak polska druzyna. Skojarzenia z
                  występem reprezentacji profesjonalisty Engela aż za bardzo rzucają się w oczy.
                  podam jeden prosty przykład. Posiada w skłądzie kogoś takiego jak Gołasia (
                  według profesjonalistów z Argentyny Golaz) i ten chłopak przesiedział na
                  ławce albo wchodził w mało istotnych momentach. To podobnie jak z piłkarzem
                  Rząsą...Nie wiem jakie komentarze zbiera w Grecji niejaki Murek , ale po tym
                  co pokazał w ostatnim meczu to pierwsza szóstka Panathinaikosu moze sobie
                  poradzić bez niego...
                  • Gość: yzrej Re: Polska - Portugalia IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 17:56
                    Wspaniały wstawiał Prygla tylko po to, by mógł zepsuć serwis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka