portugalia

(4 wyniki)
  • co jest warte zwiedzenia przez powiedzmy 3 tygodnie, kiedy najlepiej jechac i ile przeznaczyc na ten cel? chodzi o wyjazd objazdowy, na wlasna reke i w celu przygody nie wygody;) za wszelkie uwagi bede wdzieczna! pozdrawiam!!!
  • Wróciłem niedawno z Portugalii , i duzy zawód . Moze obiecywałem sobie zbyt duzo? Prawda jest ze pojechalem tam bo lubie dzikie kraje a ten wydawal mi sie w miare dziewiczy, jak na Europe i nie zadeptany przez turystow przynajmniej w zimie. Coz , Europa to to napewno nie jest. Pracuja jak murzyni,(zapomnij ze w swieta znadziesz latwo hotel, przeciez w swieta sie nie pracuje)jezdza jak arabowie. Miasta zrujnowane, i nie odnawiane , ponoc w imie zachowania wszystkiego w stanie natur...
  • Witam, Chcialabym sie zapytac czy ktos ma jakies doswiadczenie, ktorym moglby sie podzielic badz mial kiedys wyjazd typowo studencki do Hiszpanii lub Portugalii? Ja ze znajomymi (wsrod nich jest paru studentow) chcemy jechac tam na wakacje 2008. Niestety jest to nasz pierwszy wyjazd za granice i nie wiemy z jakich biur skorzystac badz gdzie znalezc nocleg na wlasna reke. Nie jestesmy wybredni, najwazniejsza jest dla nas przygoda i dobra zabawa. Moze jakies rady, porady? Z gor...
  • myślę o wyprawie z dwójką szkrabów - zwariuję spędzając kolejne wakacje na plaży....Czy ktoś z Was spędzał aktywnie czas z dziećmi? może na początek wyprawa rowerowa po Skandynawi... Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się