Forum Ogłoszenia Przygarnij zwierzaka
ZMIEŃ
      porzucony

porzucony

(7 wyników)
    • Kilka dni temu porzucono psa, bardzo podobny do owczarka niemieckiego, czarny, podpalany. Błąka się koło mojego domu, nie moge go przygarnąć, bo mam cztery zwierzki w domu, zwyczajnie nie stać mnie na kolejnego, a serce mi się kraje jak widzę biedaka. Jeżeli ktoś jest z okolic Sadownego, Broku, Małkini, Ostrowii Mazowieckiej, Łochowa, nawet Wyszkowa, moge psa przywieźć. Zdjęcia i bliższe info na maila gazetowego.
    • Od kilku dni, po osiedlu w Grabinie błąkał się szczeniak i przerażliwie skamlał przez całe noce. Dzisiaj został znaleziony i nakarmiony i udało się go tymczasowo umieścić u jednej pani z osiedla. Wiec, w najbliższym czasie ma opiekę, ale u niej nie może zostać. To jest mały, czarny psiak, ma kilka tygodni i jest zestresowany i przerażony, oczywiście kundelek. Będzie mały, teraz jest jak pół kota. Jest jak dziecko porzucone, zupełnie bezradny... tel. 501 135 211, 67 69 131
    • Na parkingu leśnym między Ostródą a Olsztynkiem przy drodze nr 7 czeka na swoich wyrodnych "właścicieli" czarny piesek. Wg obsługi tamtejszego punktu gastronomicznego został porzucony w piątek. Podchodzi do każdego zajeżdżającego samochodu z nadzieją, że to jego właściciele. Obawiam się, że niedługo tam przeżyje (tuż obok ruchliwa trasa):((((.
    • Kocurek zostal znaleziony pod Warszawą pod osrodkiem hotelowym. Bardzo płakal i wzbudzał zainteresowanie wszystkich ludzi. Całe szczęście, że nie stała mu się krzywda. Jest wielkim pieszczochem. Tygrysek pieszczoch będzie wykastrowany w przyszlym tygodniu jest już odrobaczony, zaszczepiony, w tej chwili przebywa w Warszawie bardzo przyjacielski i spokojny, uwielbiający pieszczoty pilnie poszukuje dobrego domu w Warszawie. Kotek zostal znaleziony w osrodku hotelowym pod Warszawa, ...
    • www.dogomania.pl/forum/showthread.php? t=75916&referrerid=13019 ten watek znalazlam na dogomanii. zalozono go psu, ktorego wlasciciele sie wyprowadzili a jego po prostu zostawili na ulicy. jak sie okazuje, biedak mieszka na ulicy i nikt nie chce go przygarnac juz od kilku lat. mieszka na dworzu i powoli traci nadzieje... moze ktos biedakowi pomoze?
    • Kacper jest białym psem wielkości goldena albo labradora. Mieszka w Warszawie (Bialołęka) w ruinach opuszczonego domu - ZUPELNIE SAM. Od jakiegoś czasu dokarmia go pani Irena. Jest wesoły, merda ogonem i patrzy tak jak by wszystko wiedział - po co przyjechałam, może po niego?? Serce pękało, ponieważ on rozumiał, że zostaje w ruinach, a ja odjeżdżam. Tak po prostu.... Jest łagodny i bardzo ufny. Nawet do nowopoznanego człowieka.... Jest bardzo chudy, jednak nie zauważyłam oznak c...
    • W dniu wczorajszym (16.11.04.) znaleziono stadko świnek morskich (11 sztuk, z czego dla 4 znależli się już opiekunowie, zostało 7). Siedziały skulone, okryte liśćmi pod drzewem na jednym z miejskich blokowisk.(!!!) Prawie wszystkie duże ( niejednakowo ), jedno małe. Obecnie znajdują się pod moją opieką. Robię co mogę, lecz nie wiem czy podołam, ponieważ nie posiadam odpowiednich warunków. Jestem tą sytuacją bardzo przejęty. Proszę o jak najszybszą pomoc / poradę. kontakt: Piotr, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się