porzucony

(5 wyników)
  • i nie bardzo wiem co z tym dalej robić:/jakieś 3 dni już nie karmie lewą nielubianą od zawsze piersią...najdziwniejsze ze nie czuje nic,żadnego mrowienia,przepełniena itd.czy tak może byc czy raczej uważać?ta pierś zawsze była mało-mleczna,choć i laktatorem ją próbowałam pobudzić i zawsze od tej piersi zaczynałam karmienie,jednak syn po ponad 6mcach poprostu sie na nią wypioł i dość,za zadne skarby nie da sie do niej podpiąć. Od 3 dni nic z nią nie robiłam,znaczy sprawdzałam pod prysznicem c...
  • Taka mądra mama ze mnie :( nauczyłam córcię zasypiać w łóżeczku z misiem. Liwunia sama maszeruje do łóżeczka, wchodzi, przytula misia i zasypia. Ja śpiewam kołysanki i masuje plecki. Od miesiąca karmiłam już tylko w nocy i od miesiąca budziła się już tylko raz na mleczko, a dzisiejszej nocy nie zawołała o nie. Wiem, że się przebudziła, bo rano zastałam ją przytuloną do misia z "głową w nogach". Wiele mam powie: ciesz się, bo dziecko przespało całą noc, a ja czuje się taka porzucona buu...
  • Moj maluch 4,5 m-ca nie chce piersi, placze z glodu a piersi nie tknie. Od ponad m-ca byly juz problemy, ale mialam nadzieje, ze mina, nie minely jest gorzej, nawet pierwszy poranny posilek, ktory zawsze jadl ladnie, mimo ze z innymi bylo roznie od 3 dni tez poszedl w odstawke. Zadne sposoby nie pomogly. Nie moge go glodzic wiec to koniec karmienia piersia. Bede odciagac jak dlugo sie da, ale bardzo mi smutno. Chcialam karmic dlugo i mialam taka mozliwosc, wiec szkoda. Bardzo zaluje, z...
  • Witam! Mam kolejny problem no i dylemat zarazem... Ciągle mam wrażnie i uczucie że to źle że karmie mojego 11 tygodniowego Malucha piersią bo ma co chwile jakies wysypki... Cięzko określic ich źródło bo znikaja np. po wyjściu na spacer (?) a wieczorem znowu cała buźka zsypana. Do tego potrafi nie robic kupki przez 9 dni czym doprowadza mnie do szaleństwa!!! Juz sama nie wiem co robic. Nie pomaga rumianek, kąpiele, Debridat, masaże, woda mineralna, czopki, termometr w pupie, jedzen...
  • Pani Monika, moja corka wkrotce skonczy 9 miesiecy a w nocy jada jak noworodek, w zasadzie od urodzenie nie zdazyła sie nam przerwa dłuższa niz 2- 3 godziny. Czy to nie za długo? rosnie jak na drożdzach, bo wazy prawie 10 kg (urodzeniowa 3150). jak oduczyc ja ssania piersi w nocy? czasem mam wrazenie ze ona traktuje piers jak smoczka. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się