porzucony

(4 wyniki)
  • bo zarobiona byłam, ale teraz ten deszcz leje i leje od trzech dni i tak mi się ponuro zrobiło. normalnie arkę trza budować. 16%VOL 22%VAT
  • Poznaliśmy się ponad 6 lat temu, mamy teraz po 25 lat. Ona, dziewczyna ze wsi, córka niepijacego alkoholika, który pił i bił 15 lat, czy 20 lat żone i potem tez czasem dzieci, upośledzony umysłwo brat. W domu sie nie przelewalo Ja, chłopak z miasta, po lewostronnym paraliżu, obecnie kuleje lkko i mam dłoń niesprawną, pomimo tego skonczylem Uniwerek, mam dobra prace, dobrze zarabiam. 5, 5 roku "chodziliśmy" ze sobą. bywało różnie, ale w sumie bylem bardzo szczesliwy, ona podobno t...
  • Jak sobie poradzić z pustka i smotnoscia ? To prawie 5 lat razem. Miłość mojego życia, która odeszła nagle, przestała kochać. Walcze od 2 dni i ciężko okrutnie. Wspólne plany, wspólne życie które planowaliśmy...Wiem że wszyscy którzy są w tej samej sytuacji tak mają i wiem że nikt nie chce być w takich chwilach sam. Ja nie chcę. Jeśli jest ktoś z okolic Torunia to proponuje się zebrać i spróbować to razem pokonać. To nic że się nie znamy, mamy ten sam problem który nas łączy, mo...
  • Nie możemy cały czas się zasmucać.Stało się-zostaliśmy wrzuceni do worka "samotni"-może na własne życzenie lub życie napisało nam taki scenariusz. Ale już dość smutków, narzekać! Przecież piszemy , rozmawiamy ze sobą, nawet niektórzy mogą się juz pochwalić spotkaniem w realu. To przecież świadczy, ze nie można Nas zaliczyć do nieporadnych życiowo. Samotność zmusza Nas do podjęcia nastepnego wyzwania-próbujemy się z nim zmierzyć, tylko nie rezygnujmy juz na starcie, czy w połowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się