porzucony

(6 wyników)
  • W wakacje oddziały szpitalne zapełniają się starszymi ludźmi. Rodziny i opiekunowie podrzucają ich do lecznic, a sami ruszają na urlop. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5499307,Lato_porzuconych_starszych_ludzi.html
  • Poznaliśmy się ponad 6 lat temu, mamy teraz po 25 lat. Ona, dziewczyna ze wsi, córka niepijacego alkoholika, który pił i bił 15 lat, czy 20 lat żone i potem tez czasem dzieci, upośledzony umysłwo brat. W domu sie nie przelewalo Ja, chłopak z miasta, po lewostronnym paraliżu, obecnie kuleje lkko i mam dłoń niesprawną, pomimo tego skonczylem Uniwerek, mam dobra prace, dobrze zarabiam. 5, 5 roku "chodziliśmy" ze sobą. bywało różnie, ale w sumie bylem bardzo szczesliwy, ona podobno t...
  • W chińskim mieście Nanjing otwarto bar dla nieszczęśliwie zakochanych. Porzuceni kochankowie mogą tam bez skrępowania zapłakać nad kuflem piwa. W lokalu cały czas słychać smętną muzykę, a na barach stoją pojemniki z chusteczkami do nosa. W menu można znaleźć m.in. cebulę i ostre papryczki - to nieodzowna pomoc dla tych, którzy potrzebują "wspomagania", by wybuchnąć płaczem. Klienci mają też do dyspozycji specjalne lalki, na których mogą wyładować swoją złość po rozstaniu z par...
  • Dla niektórych zaczęła się szkoła, innym niebawem rozpocznie się rok akademicki, pora porzucić t-shirty i polówki na rzecz nieco elegantszych części garderoby. Prezentowana marynarka to nowość na wieszakach H&M. Inspirowany stylem Carnaby Street lat 60 bawełniany blazer z łatami na rękawach świetnie sprawdzi się wczesną jesienią. Jest adekwatny do pory roku i przyjemny w tworzeniu stylizacji, klasyczną brytyjską elegancję można w fajny sposób przełamać czerwonymi lub zielonymi spodniami, m...
  • ...dla uzupełnienia o wątek plebejsko-katolicki.
  • Watykan sie za niego ostro wzial (naprawde, jak na Watykan, to bardzo, bardzo ostro: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,63546,3264148.html wyszlo na jaw przepuszczenie na gieldzie 100 milionow zlotych za swiadectwa NFI.... Czyzby kres swietnosci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się