Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      postawy

postawy

(6 wyników)
    • Witam Mam pytanie do was kochani :) Mam do napisanie prace dyplomową na postawie prasy, ale nie wiem jak się za nią zabrać. Może wiecie gdzie można znaleść przykłady takich pracy (doktorskich, magisterskich itp.) Chodzi mi głównie o wygląd pracy ale także o to jak pisać taką prace na postawie artykułów z gazet. JAK MA TO WYGLĄDAĆ KOCHANI POMOŻECIE
    • Witam mam strasznie upierdliwego promotora ktory juz poraz 5 odsyła moj pierwszy rozdział i kaze mi inaczej podrozdziały napisac mój temat to Postawy uczniów klasy czwartej wobec ludzi starszych a o to spis tresci pierwszego rozdziału: ROZDZIAŁ I Teoretyczne podstawy badań 1 Charakterystyka postaw oraz wpływ środowiska wychowawczego na ich kształtowanie 2. Starzenie się i starość 3. Stereotypy odnośnie ludzi starych i starości 4.Kult młodości 5.Wpływ mass mediów na ...
    • Hej! Piszę pracę magisterską z psychologii nt. postaw wobec handlu internetowego (w szczególności aukcji internetowych) i w związku z tym szukam osób, które aktywnie działają na aukcjach internetowych, chętnych do wypełnienia jednego krótkiego kwestionariusza. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt, najlepiej na mój adres e-mail bartosz.fajfer{tumabyćmałpa}gmail.com PS (dla spostrzegawczych i dociekliwych;) Już kiedyś zwracałem się z podobną prośbą na tym forum, wtedy...
    • Witam. Studiuję pedagogikę socjalną i resocjalizacyjną. Jestem na IV roku. Do niedawna miałam ogromny problem z wyborem tematu pracy mgr. I w koncu cos tam sie udało. Temat: "Postawy studentów wobec kary śmierci". Ale to chyba za bardzo socjologiczny temat. Sama nie wiem. Co o tym myślicie? Tylko nie odsyłajcie mnie do promotora. To z wielu względów nie wchodzi w rachubę.:( Dzięki Pozdrawiam słonecznie!
    • no własnie temat zapewne był juz poruszany w ten czy inny sposób,nie dostałem sie tam gdzie chciałem ,zaoczne raczej odpadają,jak to z terminami ponownych przyjec. zapewne nie jestem sam z tym problemem wiec piszcie
    • Proszę o pomoc w znalezieniu tematu pracy magisterskiej z pogranicza pedagogiki i psychologii.Interesują mnie patologie,postawy rodziców,rozwój dzieci w rodzinach niepełnych.Macie jakieś propozycje.Bardzo proszę,pomóżcie.Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się