postawy

(8 wyników)
  • "Jestem bardzo rozczarowany pana słowami. Jeżeli tak właśnie Polska zaczyna członkostwo w Unii Europejskiej, to żałuję swoich działań na rzecz Polski" - żachnął się Verheugen Panie Verheugen - nikt Pana o pomoc nie prosil, a juz na pewno nie ja, wiec prosze tu nie robic scen i zachowywac sie jak mezczyzna - ja duzo bardziej zaluje dzialan nie tylko Panskich, ale takze Pana ojcow i dziadkow, a jednak siedze cicho jak myszka i czekam jak to wszystko pierdolnie. Hujostwo, przepraszam,...
  • Wstawiennictwo oslow trojanskich USA to pocalunek smierci, o czym przekonala sie Ukraina.
  • Czyli Polacy jak zwykle, boso ale w ostrogach.
  • Nieprawda! UE dzieli się na bogatych i biednych. Polacy jeszcze długo będą zarabiać 6x mniej niż Niemcy ale płacić te same ceny.
  • Jak patrzę na to forum, to widzę jedno. Polski kanon edukacyjny jest odpowiedzialny za całe to groteskowe oszołomstwo, te wizje szwabskich czołgów na polskiej granicy, te wizje spisku tajemnych sił przeciwko Nam - Najświętszemu Narodowi Polskiemu. Sam przeżyłem całą podstawówkę w Peerelu i pamiętam, że gdybym do tego kanonu nie wyrobił sobie stosunku krytycznego, to bałbym się zasnąć, bo rano mógłbym się obudzić z jakimś Adenauerem trzymającym mnie za gardło. Potem w liceum strawi...
  • Propaganda medialna nieustannie nam wmawia, ze od wejscia do Unii Europejskiej zalezy polska racja stanu, ze postawa patriotyczna wymaga glosowania na TAK. Osobiscie uwazam, ze mimo wszystko powinnismy dazyc do czlonkostwa w Unii. Zaglosuje jednak przeciwko przystapieniu do niej, jesli na czele rzadu pozostanie Leszek Miller. Kto jak kto ale elity polityczne w pierwszym rzedzie winny kierowac sie wzgledami patriotycznymi i dobrem Polski. W przypadku Millera troszcza sie one wylac...
  • No i doszlismy do bardzo ciekawego punktu. Towarzystwo eurofanów dzieli się na podgrupy (to dobrze divide et impera): 1) za konstytucją bo w unii trzeba byc za wszelką cenę (światopogląd religijno-mistyczny) 2) za konstytucją bo wezmą nas za buraków (światopogląd elitarno-estetyczny) 3) za konstytucja bo nie dadzą kasy (światopogląd pragmatyczny i mistyczny zarazem - wiara w kasę) 4) za konstytucją bo gównojady nie powinny podskakiwać (mentalność żebracza) 5) za bo to lepsze, spraw...
  • Czyżby liczyli na to, że UE odpali im we władanie jakieś nowe latyfundia? Bo nasz kraj wycisnęli już jak dojrzały owoc, za przysłowiową złotówkę a czasmi nawet taniej, wzięli we swoje władanie i to co im się niby słusznie należało i to na co mieli ochotę a im podarowano za "Bóg zapłać ". Mieszko I, coś Ty kmiocie dobrego narobił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się