Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      pragnienie

pragnienie

(3 wyniki)
    • > Do natury pragnienia nalezy niemoznosc jego zaspokojenia a tymczasem wiekszosc istot ludzkich zyje tylko po to aby zaspokajac pragnienia...< To powyzsze stwierdzenie uwazam za zupelnie normalne, ale czy dla alkoholikow takze, czy moze odnosi sie to tylko do, tzw. "normalnych"...!? A...
    • Niechcacy w ramach powrotu do picia udal mi sie osiagnac jeden efekt. Skaczacy gul u Deoanda. Otoz ten niedzielni pijak, ktory sam boi sie porzadnie wypic, jednoczesnie chcialby ten strach zataic i czerpac satsyafkcje, ze " choci inni nie pija to i ten jego jeden kieliszek koniaku dobry". Gul mu podskakuje, skacze od sciany do sciany, wybiega na korytarz i dalej na podworko i wraca balkonem. Bo Addi sie napil, a Deo nie moze bo sie boi. Popatrz Addi niemowzliwy alkoholik a pije...
    • Przebudziłem się, pomyślałem, wyjdź do ludzi, żyj z nimi, idź do pubu, na bilard, wypij 1-2 piwa nie zaszkodzą, idź na imieniny, wypij 1-2 kieliszki nie zaszkodzą, bądź człowiekiem, no bądź do cholery jak inni .... tylko, że u mnie bywało tak, iż od jednego się zaczynało... potem 2,3,4,... studnia bez dna, wlew i zalew... co to do CHOLERY było...pragnienie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się