praktyki

(4 wyniki)
  • Witam Was Mam pewien dylemat. Mam we wrześniu ( po I roku licencjata) mam odbyć praktyki ciągłe w przedszkolu ( 50 godzin w tym 30 godzin prowadzenia zajęć dydaktycznych). Mogę praktyki odbyć w przedszkolu publicznym lub prywatnym. I teraz mam dylemat do, którego przedszkola iść. Wiec mam do was pytania gdzie lepiej odbyć praktykę? Gdzie więcej się nauczę? Proszę o wasze sugestie w tej sprawie.
  • Drogie nauczycielki przedszkola Chciałam się zapytać co oczekujecie od swoich praktykantek, jakie macie wobec nich wymagania, co Was w nich denerwuje itp. Od piątku zaczynam praktyki w przedszkolu i trochę się denerwuje, bo na jednym z forum przeczytałam jak to nauczyciele nie lubią swoich praktykantów. Chciałam też prosić o jakieś wskazówki dotyczące tego jaki np. zainteresować dzieci zajęciami, jak je szybko uspokoić, gdy rozrabiają itp. Z góry dziękuje za wszystkie odpowied...
  • jak z WWWaszymi własnymi dziećmi? posyłacie do innych przedszkoli czy macie w tych , w których pracujecie? a ma któraś w swojej grupie? prosze o opinie...
  • W ktoryms z watkow jedna z Forumek pisala o zmianach dot. kwalifikacji zawodowych nauczycieli po kierunkach ped.przedszkolna, ped.wczesnoszkolna. Czy moglabym sie dowiedziec jak to rzeczywisie bedzie wygladac w praktyce? wybieram sie na podyplomowke i chcialabym miec pelne kwalifikacje do pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się