Forum Nauka i edukacja English only
ZMIEŃ
      praktyki

praktyki

(6 wyników)
    • Piszę CV po angielsku i nie jestem pewien. Chodzi o obowiązkowe, bezpłatne praktyki będące częścią programu studiów. Student's practice? Student's training? Somebody help me, please.
    • assistant plant manager = zastępca dyrektora zakładu produkcyjnego plant manager assistant = asystent dyrektora zakładu produkcyjnego Am I correct? If not, please put in your suggestions.
    • jak bedzie: praktyka ( studencka) w prokuraturze rejonowej, praktyka w urzedzie skarbowym, wspolwlasciciel firmy, dziekuje!
    • I graduated from Medical University in 2005 with a degree in Biotechnology. After graduation I came to England to join my husband. I could not work because of long-term illness of my daughter. Within last year I have not work in profession but I tried to stay up to date with current news in the field of Biotechnology. I have not completed training in Poland and I do not have much practical expierience with the exeption of 6 months training and practice during education at universi...
    • Witajcie, Od tego roku studiuję medycynę i od następnych wakacji muszę odbywać tak zwane praktyki w szpitalu przez kilka tygodni. Chciałabym zaczepić się na nie gdzieś w Anglii, choć nie mam w ogóle pojęcia jak to zrobić... Zaczęłam więc szukać linków angielskich szpitali, ale mało było tam napisane, więc postanowiłam napisać do nich maila... ALE... miałam problemy ze słownictem, bo z tego co znalazłam w słowniku, praktyka lekarska to chyba będzie "medical placement" , ale czy na pew...
    • ogromnie proszę o szybką pomoc, naprawdę nie mam czasu... nie wiem jak przetłumaczyć to CV kilka rzeczy: 1. temat pracy licencjackiej: specjalistyczny słownik francusko-polski (ekonomia) 2(od października 2005) rozpoczęcie uzupełniających studiów magisterskich na wydziale filologicznym 3 biuro rachunkowe 4 obsługa widza /pracowałam wtedy w kinie/ 5. śródroczne praktyki pedagogiczne 6. ciągłe praktyki pedagogiczne 7. prawo jazdy kategorii B- wystarczy driving licence? 8. kurs...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się