-
jak powinien zachować się prawdziwy meżczyzna? otóż, mam znajomą która zaprasza mnie na wspólne spędzenie wieczoru i nocy z "atrakcjami", wiem że to jest powodowane jej samotnością i potrzebą bliskość z drugim człowiekiem, dziewczyna nie jest zbyt atrakcyjna i myślę że tylko poprzez takie sytuacje może sie poczuć "kochaną" i "pobyć" z kimś, uwzględniając powyższe, prawdziwy mężczyzna powinien ją bez ceregieli bzyknąć czy jednak nie pozwolić jej karmić się złudzeniami i nie krzywdzić jej bardz...
-
Oswiadczylem sie pewnej Arabce, ktora przyjela moje oswiadczyny, pierscionek, kwiaty i bransoletke. Jakis czas pozniej przyjechala do mojego domu. Tuz przed wyjazdem zapytala mnie, czy moglbym przechowac zegarek i branzoletke, ktora jej dalem, gdyz jak twierdzila: ,,wlasicielka domu ma klucz i nie chcialabym starcic tych rzeczy''. W ozdobnej torebce oprocz zegarka i branzoletki byl takze pierscionek zareczynowy. Zadzownilem do niej na skypa, aby wyjsnila mi, dlaczego nie zatrzyma pierscionk...
-
Stwierdzam, ze smutkiem, że w obecnych czasach faceci wolą łatwe kobiety i nie pofatygują się nawet żeby poznać kobietę, którą są zainteresowani. Jeśli na 1 lub 2 giej randce nie pieje z zachwytu nad facetem i nie wskakuję mu do łóżka to idą po najmniejszej linii oporu i szukają łatwej sztuki.... a gdzie sie podział duch myśliwego?! faceta, który przynajmniej próbuje , wkłada jakiś wysiłek w spotkania, a nie idzie na łatwiznę? Czy wszyscy prawdziwi mężczyźni już wyginęli?
-
Który prawdziwy mężczyzna napisze bezbłędnie w krótkim czasie test:
wygrajprawko.pl/index.php?p=QXJsZWVu
Komu się udało, przyznać się :) Może przy okazji coś wygracie, bo ja nie mam szczęścia.
-
Tak się zastanawiałem, świat się zmienia i faceci też. Kiedyś mężczyzna biegał
z dzidą i polował na mamuty tudzież na kobiety. Bronił ogniska domowego. Czy w
dzisiejszych czasach znajdziemy jeszcze prawdziwych facetów?
-
Ja wiem, że jako osobnik płci męskiej mogę się wydawać nieodpowiednim nadawcą tej prośby, ale ostatnio sytuacja mnie do tego zmusza. Trochę wstydzę się pytać koleżanek, więc kieruję się do Was. Otóż, szukam zabiegu regenerującego skórę (strasznie suchą, pękającą w kilku miejscach) i organizm - od zewnątrz do środka, gdyż mam bardzo stresującą pracę w korporacji i prawie zero czasu dla siebie. Proszę o konkretne porady.
-
Faceci, gdzie wy sie chowacie!! Mam wrazenie jakby was jakas plaga
zdziesiątkowala, albo to poprostu wasz kamuflaz ;-}.
Czy wszyscy fajni faceci są juz zajęci ;-} ?!
-
wódką,kuniem i tytuniem!
-
Często na forach widzę pytanie- gdzie się podziali prawdziwi faceci? Otóż są wymierającym gatunkiem.
A dlaczego?
Poprzez nowoczesny feminazizm stanowiący wypaczenie skądinąd bardzo pożytecznego ruchu feministycznego - zrównywania praw i obowiązków obu płci.
Dziś skupiający się na zachowaniu przywilejów kobiet wynikających z płci przy niszczeniu analogicznych przywilejów mężczyzn. Mający realne poparcie grubo poniżej błędu statystycznego jednak dzięki lansowi w mediach wywierającego spory w...
-
Prawdziwy Mężczyzna....to kto?.... według Was, Panowie. Czy czujecie się sami takowymi, a jeśli tak
to co jest tego powodem? a może są jakieś okoliczności, w których TO specjalnie się wyłania,
uwidacznia? Kiedy męskość w sobie odkryliście i nadal odkrywacie?..... Tylko proszę, nie piszcie że tu
chodzi o zaliczenie kolejnej panienki - bo wszyscy wiemy, że żaden to wyznacznik męskości..... Hej,
Prawdziwi Mężczyźni, ujawnijcie się!!....
Pozdrawiam serdecznie.
-
Noramlnie mi ręce opdły jak to przeczytałem www.pardon.pl/artykul/4090/_/12#komentarz_679320.
Jakaś nie zadowolona z życia feministka pisze bzety o męskich sprawach, o których nie ma nawet pojęcia. Jak można tak obrażać prawdziwych facetó!!! Nie wierze że np. Pudzianowski, który jest wzorem prawdziwego faceta jest gejem.
-
Chcesz dowiedzieć się czy mężczyźni z natury są niewierni? Albo poznać sprawdzone sposoby, które mogą uchronić związek przed zdradą? Przeczytaj koniecznie!
facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/partnerstwo/news/czy-prawdziwy-mezczyzna-musi-zdradzac,1757588,2629
-
W większości to beztroscy i nieodpowiedzialni maminsynkowie. Nie mowię , że
wszyscy ale wiekszość niestety tak. Moze to i lepiej przynajmniej wiadomo, że
nalezy liczyc na siebie ;))))
-
Jakich ludzi nazywamy "prawdziwym internauta"?
-
-
- po butach i zegarku, czy po gaciach i skarpetach?
-
...czym?
-
Tak sie ostatnio zastawiam, czy to moje wybujałe ideały. pragnienia czy
niestety rzeczywistość ale odnoszę wrażenie, że nie ma już prawdziwych
mężczyzn, lub jest ich niewielu. Są chłopcy, jacyś tam faceci, ale nie ma
mężczyzn, a zapomniałam sa jeszcze metrosexualiści, bawi mnie ta grupa ludzi
"mężczyzn"...
A skoro już jesteśmy przy tym wątku, to jakie cechy powinien mieć taki
mężczyzna z krwii i kości??
Od razu mówie, ze nie chodzi mi o żadny typ maczo...
pozdrawiam
Emi
-
czy jedność to warunek konieczny prawdziwej miłości ...?
-
Stwierdzam autorytarnie, że wywiało gdzieś tych prawdziwych, ociekających testosteronem,a forum mężczyzna zamienia się w forum kobiet i mężczyzny i średnio na 3 panie przypada tu jeden pan, a i to nie zawsze...Z tego też powodu udaję się w inne obszary netowe, aby odszukać i przyprowadzić tych synów marnotrawnych na właściwe forum... relacje będę co jakiś czas przekazywać, abyście mieli obraz tego, czy w ogóle jeszcze gdzieś oni istnieją, czy już całkowicie wyginęli;)))