-
Witajcie emamy! :) Mam problem z którym postanowiłam się zgłosić do Was.
Co roku kupujemy do domu prawdziwa choinkę. W tym roku mąż radośnie zakomunikował mi, że w tym roku żadnej prawdziwej choinki nie kupimy. Bo, że się sypie, że jest nieekologiczna, że lepiej sztuczną, bo taniej wyjdzie, dlatego, że starczy na lata. I w ogóle, że z prawdziwą same problemy. No po prostu myślałam, że mu przyłożę. W jednej chwili moja cała wizja świąt runęła :( Wychowałam się na prawdziwych choinkach i nig...
-
-
Ponieważ trwa sezon na pierniczki i leczenie grypy, chciałam przypomnieć jak odróżnić miód prawdziwy od oszukanego.
Po pierwsze miód nigdy się nie psuje.
Po drugie, jeśli w tym okresie (zima) jest płynny, to albo jest oszukany, albo był podgrzewany i stracił swoje właściwości zdrowotne.
Miód po pewnym czasie krystalizuje się, więc płyny jest tylko na początku - DO 3.miesięcy po zbiorze, niektóre odmiany kilka dni po.
Jeśli chcemy sprawdzić, czy miód jest płynny, bo świeży i nie zdążył ...
-
Jak myślicie? Spódnice nosi tylko mini, także na pogrzeby, a robi to żeby zachować młodość. Lata gdzieśtam bez przerwy żeby usunąć zmarszczki, których w tym wieku nie powinna jeszcze za dużo mieć. Waży 50 kg chociaż jest po 30. Taka trochę nierealna osóbka :-)
-
Nadchodzi pierwszy weekend stycznia i jak co roku prawactwo niczym byk na widok mulety dostaje PIANY.
Z tym, ze prawactwo pieni sie akurat na widok Owsiaka. W tych dniach mozna by pomyslec, ze Owsiak jest gorszy nawet od Tuska!!!
Na szczescie juz od poniedzialku wszystko wroci do normy. Szatanem ktory jest tam czynny, ponownie stanie sie Donald.
-
Odcinek premierowy jest teraz. Dotyczy śmierci jednej z naszych współforumek.
-
Jak obiecałam, tak zrobiłam. Morgianna mnie natchnęła :-)
Kim dla Was jest "prawdziwy facet"? Musi miec wiele kobiet? "Zaliczać
panienki"? Opowiadać świńskie dowcipy? Pić piwo i oglądac mecze? Rozrzucac w
domu brudne skarpetki? Być małomówny? Musi być "złotą rączką"?
Pare razy spotkałam się z kobietami, które niby to narzekały, że nic w domu
nie robi, łazi na piwo itp. ale biło z nich takie zadowolenie, no bo przeciez
maja w domu "prawdziwego faceta". Zachowanie odbiegające od stere...
-
www.tvn24.pl/nop-zaklocil-wyklad-baumana-15-zatrzymanych,334808,s.html
Ja jeszcze zbieram szczękę z podłogi.
Ciekawe, czy któryś z tych bezmózgów widział na oczy jakąkolwiek książkę Baumana. Bo o przeczytaniu nie wspomnę.
Obejrzyjcie wideo. Mnie się płakać chciało, jak "przepraszał, że stał się przyczyną takich zachowań". No ja pie..., aj dont łana liw on dis planet enimor.
-
Mój prawdziwy mężczyzna pierdzi kiedy tylko ma taką potrzebę... Oczywiście nie w ubikacji, bo ma za daleko no i by się zanudził przez tą chwilę...
Czyta mi wszystkie ulotki z leków... żebym wiedziała jaki cud medycyny właśnie nabył....
To on robi zakupy, więc przynosi te wielkie siaty do domu, wyjmuje jedną rzecz, oznajmia co tak wspaniałego MI kupił (choć do użytku dla wszystkich)i mam piszczeć i skakać z radości. Potem wyjmuje następną rzecz i od nowa ten cyrk... Oczywiście nie skaczę z r...
-
Jak się okazuje nie tylko wiara.
www.gazetawroclawska.pl/artykul/628529,duchowny-z-wroclawia-podejrzany-o-molestowanie-chlopcow-z,id,t.html
-
Mam przyjaciółkę, taką szczerą, od serca, na dobre i na złe. Tak mi się wydawało do tej pory. Od jakiegoś czasu przeżywam z mężem kryzys. Przyjaciółka była dla mnie oparciem, opoką w tych trudnych chwilach. Wysłuchiwała moje żale godzinami. ALe pewnego dnia usłyszałam, czy nie wyolbrzymiam problemu. Więc powiedziałam, ze fajnie by było, gdyby poznała też tą sprawę od drugiej strony, czyli od strony mojego męża. Nadażyła się okazja (imprezka) i koleżanka wszczęła temat z moim mężem. Powiedział...
-
A nawet KOSZMAR.
Na jednym z przystanków wysiadał pan w średnim wieku i wsiadał uczeń (gimnazjum? liceum?). Nagle zaczęli się szamotać przy drzwiach. Starszy pan krzyczał:
- Mój telefon! Oddaj mój telefon!
Uczeń z plecakiem i kapturem na głowie na to:
- Odpier.... się, dorwiemy cię ch.ju!
I kopał gościa z wysokości schodów. Gdy właściciel telefonu cofnął się na chodnik unikając kopniaków, kierowca zamknął drzwi i ruszył. Okradziony biegł wzdłuż autobusu chcąc odzyskać telefon... Ale oc...
-
Przepraszam Was, dziewczyny, ale tak za przeproszeniem pieprzycie od ponad tygodnia o tej sprawie, że pozwalam sobie wkleić link z artykułem, który jest jednocześnie głosem rozsądku i obnażeniem Waszej hipokryzji.
zamosconline.pl/text.php?id=7174&rodz=publ
Trafiłam na ten tekst zupełnym przypadkiem, ale w pełni się z nim zgadzam. Zrobiłyście z tej sprawy CSI na żywo zapominając, że to nie do Was należy prowadzenie śledztwa.
-
We wtorkowej Rzeczpospolitej w tekście pod tytułem "Tragiczny bilans większych uprawnień dla cyklistów" czytamy między innymi:
Od 22 maja do 22 czerwca doszło do 146 wypadków więcej z udziałem cyklistów. W porównaniu z tym samym okresem ubiegłego roku w wypadkach z udziałem rowerzystów przybyło też zabitych (29 w 2010 r. i 41 w tym roku) i rannych (521 w 2010 r. i 654 w tym roku).
Nie lepiej wygląda też statystyka nieszczęśliwych zdarzeń spowodowanych przez rowerzystów. W porównywanym okres...
-
pytam bo w roznych regionach jest roznie i faktycznie mlodzi maja
szanse na te noc...czasem slyszalam ze jest specjalny pokoik dla
nich uszykowany w lokalu gdzie odbywa sie wesele...u nas raczej to
byl ranek poslubny, bo przeciez cala noc do 5 balowalismy...a moze
ktoras para sie wyrwala na male co nieco...;-)))))...?????????
-
hej:)
zastanawiam sie nad posiadaniem pieska i chcialabym byc odpowiedzialnym wlascicielem. Musze sie wstepnie nauczyc , przygotowac, dowiedziec duzo rzeczy.
Jak bylam mala w domu zawsze byly psy, ale tresowal je moj ojciec, a ja srednio sie tym interesowalam.
dlatego prosze o porade-
czy moglybyscie podrzucic mi linki do jakis dobrych stron, forow o psach? Moze polecicie jakas fachowa literature?
nie chce stac sie wlascicielem takim jak pokazuja w rozmaitych programach, gdzie pieski ...
-
Nie jestem dobra w pisaniu :) ale taka mnie naszła refleksja po wizycie w sklepie z bielizną :)
jak czuje sie facet gdy rwie super dziewczynę a na randce rozbieranej okazuje się że...:)
włosy dopięte, rzęsy przyklejone, paznokcie akrylowe, biust wypchany, pośladki z silikonowych majtek :) bo właśnie te majtki wprawiły mnie w zdumienie..:)
aukcjewp.wp.pl/majtki-figi-z-sylikonowa-wkladka-piekna-pupa-m-i1631778969.html
kiedyś był taki wierszyk :
Przed wielu, wielu laty me serce upragnione...
-
moja tesciowa jest hipochondryczka. Maz mowi, ze ma tak od zawsze. Znana jest w rodzinie, nawet kraza o niej i jej chorobach anegdoty rodzinne , zreszta ona sama potrafila sie z tego smiac. Ale od jakiegos roku jest gorzej. Kobieta jakby gasnie, wydaje mi sie, ze hipochondria nia zawladnela, przerodzila sie w depresje. Zwierzyla mi sie raz, ze ona boi sie zasnac, bo moze umrec we snie, boi sie jak ja zab zaboli, bo slyszala o jakiejs kobiecie, ktora od tego dostala zapalenia opon mozgowych, ...
-
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s526x395/377718_212625948883247_1461651820_n.jpg[/img]
-
imię i nazwisko, która ma odwagę?