prawdziwy

(64 wyniki)
  • wyborcza.pl/1,75478,14133678,_Prawdziwi_Polacy__z_Falangi_pojechali_do_Syrii_na.html Tak jest, trzeba podpatrzyć metody przesłuchań. Ta wiedza może się kiedyś przydać.
  • facet.wp.pl/kat,1007857,title,Czym-karmic-prawdziwego-faceta,wid,14513696,wiadomosc.html
  • Prawdziwi mężczyźni nie tańczą. Siedzą i klną Szóstego dnia Bóg stworzył zwierzęta lądowe i człowieka. Szóstego dnia człowiek nauczył drugiego człowieka tańczyć. Jak tańczyć z dziewczyną na zabawie? Łapie się za biodra, czy cuś? Schodzi się z nią na dół czy nie? To nie ja pytam, jam znalazł to pytanie na forum internetowym. Aktualne ono u progu karnawałowej gorączki, ujmująco proste i szczere w swojej wymowie. Luck radzi: Skaczesz i podrygujesz w rytm muzyki. Po czterech browarach zresz...
  • zalosne.:S wyborcza.pl/1,126565,13254557,_Prawdziwy_Polak__mowi_NIE_tablicom_z_czasow_I_wojny.html
  • Czeka nas jeszcze umiarkowanie ciepły, choć pochmurny czwartek. Od piątku jednak powoli odczujemy nieubłaganie zbliżającą się zimę. Będzie zimno, mokro i ślisko na drogach. Noc z czwartku na piątek ma być pierwszą zimową nocą tej jesieni. Już jutro może sypnąć śniegiem. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zaczyna-sie-prawdziwa-zima-prognoza-pogody,wid,15037615,wiadomosc.html
  • Ekolodzy na całym świecie od dawna walczą o to, by ludzie przestali nosić naturalne futra. I choć ich akcje mają coraz więcej zwolenników, są tacy, którzy za nic nie dają się przekonać. – Będę nosił prawdziwe futra! – zapowiada w rozmowie z Faktem Tomasz Jacyków, który idzie na wojnę z ekologami, bo nie chce, by futra zniknęły ze sklepów. Od jakiegoś czasu obrońcy praw zwierząt coraz mocniej atakują ludzi propagujących noszenie naturalnych futer. Ostre wypowiedzi i dos...
  • Znaleźć odpowiednią kobietę, spłodzić dziecko lub kilka i stworzyć rodzinę, a potem kombinować, żeby zarobić i utrzymać ten dom. To decyduje o byciu odpowiedzialnym facetem i głową rodziny?
  • ciekawostkihistoryczne.pl/2011/08/23/antysemitka-i-homofobka-prawdziwe-oblicze-coco-chanel/ Któż by się spodziewał...
  • CZy roczna przyjaźń nic nie znaczy? CZy istnieją jeszcze prawdziwi przyjaciele którrzy będą z nami do końca?
  • "Prawdziwy facet butelkę otwiera zębami" - mawiał mój znajomy, zaprawiony w bojach miłośnik tanich win, z czasów, kiedy ów szlachetny trunek wzbogacano popularną "siarą". Edek - a właściwie pan Edek - przez całe lata właśnie w ten sposób zmagał się z plastikową zakrętką, odgradzającą jego przełyk od najczęściej wiśniowego nektaru. Ale z czasem zębów mu ubyło i mój znajomy koneser przeprosił się ze scyzorykiem. Odtąd zwykł mówić, że to po tym nożyku poznać można prawdziwego faceta... ...
  • Jeśli jesteś kobietą (choćby prawdziwą) to czemu tu weszłaś? :D Wczoraj wieczorem musiałem wyjść z domu. Spojrzałem z niesmakiem w lustro. Ogolić by się wypadało. Podszedłem do szafki, wziąłem piankę do golenia a tam pusto :/ Potrzeba matką wynalazków. Wziąłem mydło i namydliłem nim twarz. Po chwili podniosłem maszynkę i jazda. Super działa :D Chyba porzucę piankę do golenia :P To jest raz, a dwa to to: obtarty nos i jego okolice powstałe w wyniku kataru posmarowane żelem po go...
  • Jan Pospieszalski - publicysta, gospodarz programu "Bliżej", dziennikarz "Gazety Polskiej Codziennie" stwierdził w wywiadzie dla Onet.pl, że Polska nie jest wolnym krajem. Dodał też, że należny się przeciwstawić lobby homoseksualnemu. wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/389519,pospieszalski-o-prawdziwych-polakach-i-homoseksualizmie.html
  • wyborcza.pl/1,75248,6680080,Goraco_na_wiecu_Zbigniewa_Ziobry.html Tak pokazuje prawdziwe oblicze chrześcijańskiej miłości obóz narodowo katolicki skupiony wokół toruńskiej rozgłośni. Niestety racje ma pan Kuczyński nazywając to to "wściekłym moherem".
  • Panowie nie powinni czytać tego tekstu. Bo część z nich na pewno się oburzy, że to nieprawda, że wcale tacy nie są, że tanie chwyty kompletnie na nich nie działają. Ale przyznajcie szczerze, tak z ręką na sercu: lubicie komplementy. Jesteście na nie łasi prawie tak samo jak kobiety. www.dziennik.pl/kobieta/emocje/article533726/Co_najlepiej_robi_prawdziwemu_mezczyznie_.html
  • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28192 reklame robie to tylko reklama:)) aaaaaaaaaaaaaaaaa
  • "Faceci są jak kafelki - jak je dobrze ułożysz, możesz deptać całe życie" Niestety przykro mi, ale znam parę "przypadków" gdzie sprawdza się to w 100%:-(
  • Wyglądu nie zmienię. Nie będę chodził do salonów urody i się upiększał. Wystarczy, że na ulicach widzę coraz więcej zniewieściałych mężczyzn. To chyba efekt tego, że kobiety same wychowują dzieci. Ubolewam, że przez pracę i wyjazdy nie mogę uczestniczyć tak jak chciałbym w wychowaniu syna. Chcę, żeby wyrósł na prawdziwego faceta. sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/magazyn-sportowy/spec-od-dokarmiania-pilkarzy,1,4654648,wiadomosc.html
  • Mroźne powietrze nad Warszawą zmusza panów do zmiany garderoby. W trosce o "rodowe klejnoty" cześć warszawiaków nieśmiało sięga po niewidoczne gołym okiem kalesony. Mężczyźni rzadko przyznają się do noszenia kalesonów. Ale zimowa aura czasem zmusza do założenia wstydliwej części garderoby. Gdzie ją zdobyć? Agencja Mienia Wojskowego wychodząc naprzeciw potrzebom społeczeństwa od 10 stycznia wyprzedaje wojskowe kalesony po promocyjnej cenie: juz od 50 groszy za sztukę. Tymczasem w m...
  • W latach osiemdziesiątych wszyscy szaleliśmy na rowerach, ale nikt nie używał kasków Galerię Kiedyś nie było ADHD, tylko stało się w kącie. Dzisiejszy dyslektyk po prostu dostawał dwóję i musiał się uczyć. Nie było maili, SMS-ów, za to byli prawdziwi przyjaciele. Rower nie miał gazowych amortyzatorów, ale pościerany do krwi łokieć był cennym życiowym doświadczeniem. Ale właśnie dzieciństwo dzisiejszych 30-, 40-latków było tym szczęśliwym... www.dziennik.pl/zycienaluzie/hity-inte...
  • Naukowcy poprosili ponad 200 osób o wypełnienie kwestionariusza dotyczącego ich stosunku do stron społecznościowych, pytając, na przykład, ilu mają internetowych znajomych, ilu spośród nich to bliscy przyjaciele i z iloma widzieli się twarzą w twarz. Zespół stwierdził, że choć serwisy umożliwiają kontakt z setkami osób, to podobnie jak w przypadku konwencjonalnych grup znajomych, ludzie mają zazwyczaj około pięciorga bliskich przyjaciół. 90 proc. spośród osób uważanych przez badanych ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się