-
Wszyscy się cieszymy z wyboru nowego prezydenta. A najbardziej chyba nowy prezydent. Nowa osoba = nowa nadzieja dla ciechanowian. To ja przewinę tą historię o jakieś kolejne 2 kadencje. W Ciechanowie będzie więcej dróg, powstaną kolejne ścieżki rowerowe na co realny wpływ będzie miał prezydent. Po za tym na to co nie ma wpływu: upadną jeszcze 2 - 3 duże zakłady pracy, sprowadzą się dodatkowe firmy zatrudniające na umowę zlecenie/dzieło za najniższą krajową. Etatów nie będzie, młodych ludzi te...
-
Witam.
Jestem mieszkanką osiedla Bielin. Bardzo cieszy mnie widok powstającego wiaduktu. Mam jednak pytanie do osób odpowiedzialnych za powstawanie tzw łączników w postaci chodników łączących miasto z osiedlem Bielin i Krubin. Proszę odpowiedzieć mi jak to jest, że jest budowany chodnik z jednej strony i drugiej wiaduktu, który w pewnym momencie bezsensownie urywa się. Jak to jest, że chodnik odchodzący z wiaduktu w kierunku ronda ul. Skłodowskiej nie ma łącznika???!! W jakich my czasach ży...
-
Duma rozpiera mieszkańców,że mamy tak dobrze zarabiajacego prezydenta wiec moze czas dla nas na prezenty panie prezydencie ?
Wczytujac się w zarobki z UM to nasz kochany prezydencie masz miejsce medalowe na pudle.
Na tak duzy kraj europejski byc w pierwszej 10 to jest coś.
Przeliczając te złotówki na euro moze okazać się ze zarabia nas prezydent wiecej niz niejeden prezydent europejskiego kraju z czego jestem jeszcze bardziej dumny.
biznes.onet.pl/najlepiej-zarabiajacy-prezydenci-polskic...
-
Wprawdzie wybory samorządowe dopiero za dwa lata, ale nie jest to wcale tak dużo czasu, jak by się mogło wydawać. O tym, że Wardziński powinien przestać być Prezydentem, przekonanych jest wielu mieszkańców Ciechanowa. Jeżeli jednak nie on, to kto? Proponuję, abyśmy już dziś wskazywali ludzi, których chcieli byśmy widzieć na tym stanowisku. Może w ten sposób uda się wreszcie wyłonić kandydata zasługującego na zaufanie?
-
Kończy się pewna epoka tak jak kiedyś czy to II RP czy PRL tak teraz kończy się PRL BIS w wykonaniu Platformy Obywatelskiej.
Notable dozyją emerytury ale te masy zaczadzone ideologią Premiera Tuska co poczną?
Co poczną Prezydencie Wardziński ?
-
wydaje mi się że w końcu powinna nastąpić zmiana na stanowisku
prezydenta miasta. Kogo typujecie na następcę Waldemara
Wardzińskiego i dlaczego?
-
Chcę powołać rząd fachowców.
Minister spraw wewnętrznych i wszelakich - Ędriu nie gołota :-)
Ja prezydent.
Wprowadził bym nie godzinę ale dobę policyjną 24/7 dni w tygodniu.
Zatrudnił bym samych milicjantów i rekatywował ORMO.
Kononowicz będzie moim rzecznikiem.
Pałac prezydencki będzie na Zamku w Ciechanowie.
W lochach będę trzymał strażników miejskich.
Straż miejska zostanie oskarżona o zbrodnie przeciw ludzkości i mojej pięknej rozczochranej.
Za karę będą nie sprzątali ale rozkład...
-
W pewnej bezpłatnej gazecie, która jest już na stronie www zostały przytoczone słowa prezydenta, który mówi, że jesli strefa podmiejska nie będzie przynosiła zysków, to za 2 lata trzeba będzie zlikwidować ZKM. Czy tym samym prezydent chce skazać setki ciechanowskich emerytów na zamknięcie w domach. Albo odebrać dzieciom i młodzieży dla wielu jedyny środek transportu, którym dostaja się do szkoły.
Przypominam, że ZKM to spółka miejska, tworzona dla mieszkanców, a nie dla zysku. ZKM powinien ...
-
Sfery bliskie byłemu odgrażają się referendum zaraz w pierwszym możliwym terminie
przewidzianym prawem wyborczym.
Wynik może być ciekawy...
-
Za co kochamy naszego Prezydenta Miasta?
-
- czy będzie kontynuował rozpoczęte w poprzedniej kadencji konsultacje społeczne (już niedługo spotkanie w sprawie sieci dróg rowerowych)?
- czy będzie kontynuował rozpoczęte projekty (zagospodarowanie parków i brzegów Łydyni)?
- czy obniży opłaty za śmieci?
- czy zrobi coś z pasażem Konopnickiej?
- czy zajmie się dzielnicą Bielin?
- czy dogada się ze starostą np. w sprawie Sońskiej (oświetlenie, chodniki)?
- czy dogada się z kolegą z partii Struzikiem?
itd.
-
Ciężko znaleźć, lub już wiek nie ten ...
-
Tyle pieniędzy poszlo na skatepark i nagrody dla ZŁODZIEI, a żaden złodziej nie siedzi. Prezydent też maczał paluchy w tym przekręcie? Oczywiście że maczał i to całe swoje wiejskie łapy!
Dziękujemy za EURO! Do wyborów palanty!
-
Panie Prezydencie. Ogranicza Pan dysponowanie nieruchomościami poprzez budowę tzw. petli. Firma ktora to buduje zepchnęła ziemię i dalej nic nie robi. Chodzi o odcinek Pułtuska Wojska Polskiego. Wlaściciele nieruchomości nie mają dostępu do swoich działek. Jeżeli nie będzie dostępu do działek poza petlą własciciele nieruchomości rozpoczną serie pism do Rzecznika Praw Obywatelskich, posłów, senatorów oraz innych wszystkich świętych, iż ich prawa są ograniczone. Chyba ze Pan Panie Prezydencie ...
-
Na spotkaniu Rady Miejskiej w styczniu radni oceniali deptak na Warszawskiej i Rynek czyli Plac JP2. Jeden Radny PO rozmarzył się jak by fajnie było żeby kiedyś obok pomnika p. Bartołda na ławeczce stanął pomnik prezydenta Wardzińskiego Waldemara na drugiej ławeczce jak siedzi - za to co zrobił dla Ciechanowa. Co Wy na to ,czy jest szansa?
-
Prezydent W. Wardziński w pierwszej 10 najlepiej zarabiających prezydentów w Polsce ale i zadłużenie nasze jest też 29%.
-
Gratulacje Panie prezydencie! Wietrzenie ratusza czas zacząć! Wspaniała informacja! Ciechanów przejrzał na oczy!
-
Jest mi bardzo przykro że tylu ludzi dało się nabrać.
Ja oraz wielu moich znajomych z łezką w oku wspomina rządy
poprzedniego Prezydenta. Mimo wad to śmiało je będzie można nazwać
Golden Age Ciechanowa na przeciwko tego co dzieje się teraz...
Na zawsze zostanie Pan w sercu moim i wielu innych ludzi.
-
i dlatego zarabiam najwiecej w Polsce, no prawie najwiecej, ale należy mi się jak nikomu innemu.
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8775005,Ile_zarobia_prezydenci_miast__Najwiecej_prezydent.html
-
Może dyr.Kaczorowska zachce dowiedzieć się kto ją opluwa na forum setki razy,a może prezydent miasta Gładysz dowie się kto nadużywa wolności słowa o jakim mówiła w przemówieniu trzeciomajowym?
Re: Brud i smród wokół Centrum Kultury w CiechanoIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Gość: kontekst 17.05.13, 10:43 Odpowiedz
Piwko to nie taki syf i też jestem zdania, że powinni pozwolić np.jak stał by ogródek piwny. Przeszkadza mi raczej ten brud w koło budynku o który [b]powinien zadbać ten BRUDAS...