Gość: dexior IP: 212.75.102.* 14.05.10, 14:21 Trafiłem ostatnio na stronkę tiwi.pl Korzystał ktoś z niej kiedyś bo wydaje się fajna ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinomaniak Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.aster.pl 14.05.10, 18:20 uzywam go od niedawna jest zajebisty interfejsem przebija wszystkie inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 20:04 Też korzystam i też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi 15.05.10, 09:04 dzięki za namiary, dodałam własnie do ulubionych:-) strona bardzo friendly, szczególnie przydatna wydaje mi sie opcja 'teraz w tivi' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.net.stream.pl 15.05.10, 15:09 fajna stronka, często z niej korzystam, szybko i przejrzyście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.subscribers.sferia.net 18.05.10, 00:20 Ach jaki piękny buzz marketing!!! pogratulować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.infocoig.pl 18.05.10, 07:45 Również polecam. Dzięki tej stronie aż się chce oglądać telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navona Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:23 Subtelniej się nie dało? Taka nachalna reklama tylko odstręcza, zamiast namawiać do wejścia. Ja w każdym razie nie zamierzam nawet próbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.infocoig.pl 18.05.10, 16:39 żałuj, bo strona jest bardzo przejrzysta, szybko można znaleźć interesujący cię stację telewizyjną, z taką stroną wiem że nie przegapię już żadnego ciekawego filmu, moich ulubionych seriali oraz programów o gotowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpg Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 18.05.10, 17:20 moich ulubionych seriali nie przegapiam. predzej zapomne o jakiejs badziewnej stronie tv ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 11:30 Heh, reklama subtelna niczym pasztety w Klanie czy Plebanii. Nie zmienia to faktu, że strona jest całkiem niezła, ale raczej pozostanę przy Gazecie Telewizyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: 194.181.94.* 26.05.10, 18:18 także uważam, że tiwi.pl to bardzo przydatna strona. polecam... Odpowiedz Link Zgłoś