Dodaj do ulubionych

Znalazłem fajny program tv - Tiwi

IP: 212.75.102.* 14.05.10, 14:21
Trafiłem ostatnio na stronkę tiwi.pl
Korzystał ktoś z niej kiedyś bo wydaje się fajna ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kinomaniak Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.aster.pl 14.05.10, 18:20
      uzywam go od niedawna
      jest zajebisty
      interfejsem przebija wszystkie inne
    • Gość: Majkel Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 20:04
      Też korzystam i też polecam.
    • ksywa Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi 15.05.10, 09:04
      dzięki za namiary, dodałam własnie do ulubionych:-) strona bardzo
      friendly, szczególnie przydatna wydaje mi sie opcja 'teraz w tivi'
      • Gość: aga Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.net.stream.pl 15.05.10, 15:09
        fajna stronka, często z niej korzystam, szybko i przejrzyście
        • Gość: aneta Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.subscribers.sferia.net 18.05.10, 00:20
          Ach jaki piękny buzz marketing!!! pogratulować!!!
    • Gość: ada Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.infocoig.pl 18.05.10, 07:45
      Również polecam. Dzięki tej stronie aż się chce oglądać telewizję.
      • Gość: Navona Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 13:23
        Subtelniej się nie dało?
        Taka nachalna reklama tylko odstręcza, zamiast namawiać do wejścia.
        Ja w każdym razie nie zamierzam nawet próbowac.
        • Gość: ada Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.infocoig.pl 18.05.10, 16:39
          żałuj, bo strona jest bardzo przejrzysta, szybko można znaleźć interesujący cię stację telewizyjną, z taką stroną wiem że nie przegapię już żadnego ciekawego filmu, moich ulubionych seriali oraz programów o gotowaniu
          • Gość: jpg Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 18.05.10, 17:20
            moich ulubionych seriali nie przegapiam. predzej zapomne o jakiejs badziewnej
            stronie tv ;-)
    • Gość: Mika Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 11:30
      Heh, reklama subtelna niczym pasztety w Klanie czy Plebanii. Nie zmienia to
      faktu, że strona jest całkiem niezła, ale raczej pozostanę przy Gazecie
      Telewizyjnej.
    • Gość: zenon Re: Znalazłem fajny program tv - Tiwi IP: 194.181.94.* 26.05.10, 18:18
      także uważam, że tiwi.pl to bardzo przydatna strona. polecam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka