Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      przebieg

przebieg

(68 wyników)
    • Witam. Mam okazję kupić w Anglii GSX600f z 1998r z przebiegiem 110.000 km Motocykl równo pracuje, nie kopci. Czy z takim przebiegiem pojeżdzę jeszcze tym motocyklem czy ten przebieg przekreśla już ten silnik?
    • mam takie pyanie do was . Nadazyła się okazja kupna Yamahy drag star classic 650 z 2001 roku . wszytsko było bypięknie gdyby nie jej przebieg który wynosi 148 000 . Mam pytanie jak to się przekłada na sprawność motoru? jaki problem dla motorku stanowi tak duży przebieg? i w końcu co ile kilometrów powinny być dokonywane przeglądy i wymiana części? jestem jeszcze zielona :) i bardzo bym prosiła o pomoc doświadczonych osób
    • mam pytanie czy suzuki gsx 1100 f mająca przebieg 75000 pojeździ jeszcze trochę nie była raczej katowana i wygląda na zadbaną chodzi mi głównie o silnik.
    • Czy przebieg 57tyś. kilometrow na motor to duzo?? I czy Honda CBR 900 RR to duzy motocykl jak dla poczatkujacego?? Z gory dziekuje za odpowiedz.
    • czy ma ktos SV650 z duzym przebiegiem. Interesuja mnie opinie tego moto po kilkunastu tysiacach.Jakie awarje najczesciej w nim wystepuja o ile wystepuja.
    • Tym razem nie pytam o nic tylko zakladam luzny watek, dotyczacy przebiegu w motocyklach. Dosyc czesto ludzie chcacy kupic swoja wymarzona maszyne zwracaja szczegolna uwage na przebieg czy nie jest za duzy, za maly itd. Zastanawiam sie czy to ma sens, przeciez jesli ktos nie chce nabijac kilometrow na licznik to wystarczy ze odkreci linke i po sprawie. Tak wiec czy w ogole przebieg na liczniku jest adekwatny to faktycznego stanu motocykla? Jak myslicie, a czy wam sie zdazylo jezdzi...
    • zamierzam kupić sobie motocykl i będzie to mój pierwszy motor, więc wolę mieć coś łagodniejszego i tańszego od reszty. Rozważam własnie Kawasaki ER-5, mam ciekawą ofertę na ten motor rocznik 1999 z przebiegiem 38 tys. czy taki przebieg może oznaczać, że koniec motoru jest bliski? Proszę o szybką poradę, bo okazja może czmychnąc mi sprzed nosa.
    • Witam , potrzebuję Waszej rady przy kupnie opony, nie ukrywam - nie mam kasy (jak każdy) . Są opony za 400 i są za 200 zł , ja tam nie walę się po zakrętach jak Valentino , ale spokojna turystyka. Tak więc jaka opona ? allegro.pl/item680988210_opona_szosowa_110_70_17_maxxis_110_70_17_promaxx.html allegro.pl/item695737348_opona_hf_918_110_70_17_super_promocja_110_70_17.html Pierwszy raz o firmie slysze ?? allegro.pl/item699364286_opona_shinko_110_70_17_przod_54h_wysylka_gratis.htm...
    • Witam ! Chciałem się Was poradzić. Właśnie kupiłem piękną aprille pegaso 650 z 98 roku. Motor ma na 100 % oryginalny przebieg 6000 km!!! Poradźcie, jakie czynności obsługowe powinno się w nim wykonać. Oczywiście podstawa to wymiana oleju, ale jak sprawdzamy poziom? Słyszałem różne opinie - podobno zaraz po zgaszeniu rozgrzanego silnika - czy to prawda??? Dziękuję za wszystkie rady i pozdrawiam!!!
    • pytam z ciekawosci www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M471132 szkoda ze wlasciciel nie podaje przebiegu
    • Witam mam pytanko może wiecie co jest przyczyna Yamaha Drag Star 1100 jak tylko silnik osiągnie normalna tęperature to słychac takie dziwne metaliczne stuki na wolnych obrotach
    • moto.allegro.pl/item203278658_ladna_bmw_f650.html poprosze o opinie bo w swoim towarzaystwie słyszałem dużo sprzecznych ze sobą rzeczy, dlatego prosze o wasze obiektywne opinnie
    • Widziałem kawasaki z 1994 roku za 8 koła ale przebieg troche mały bo 19tys czy motocykle z tym przebiegiem spotyka sie cześciej?
    • Jest fazer 600 z roku 1998 przebieg 43 tys.km. Poprzedni właściciel lał półsyntetyka czy mogę przejść na syntetyk.
    • Witam serdecznie. Pisalem tu kilka dni temu. Sprawa wyglada tak . Zaklepalem u goscia motorek Yamaha XT 600 E za cene 1100 euro Rok prod. 1994 przebieg 52000 km , opony , hamulce , lancuch (nowe). lekko poniszczony ( ulice paryza swoje robia ) ale niezle chodzi . Co o tym sadzicie. sfinansowac czy nie . Nie prosil bym gdybym znal sie na motorach . Ale zielono u mnie na ten temat . dzieki odpowiedz.
    • Witam. Chce kupić Virago 535 z 89-92roku. Będzie to mój pierwszy motor. Na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie? Czy przebiegi 14-18tyś km na 91r nie są podejrzanie małe? Może moje pytania wydają się znawcom tematu śmieszne, ale nie wiem jakie są realne przebiegi motocykli tego typu. Czytałem, że silnik w Virago 535 jest raczej niezawodny i pierwsze usterki dopiero po 40 tys. Czy kotś z Państwa może polecić jakiś dobry serwis w Warszawie w którym można sprawdzić stan technic...
    • Cześć wszystkim. Chciałbym poruszyć sprawę którą wymieniłem w temacie. Ile kosztuje duży przegląd (np po ok. 20 000 km) w ASO Waszych motocykli. Może zweryfikujemy poglądy co do marek drogich i tanich i co do poszczególnych serwisów. Myślę że ta wiedza przyda się teraz i w nadchodzącym sezonie. Może dla uproszczenia spróbuję narzucić Wam pewną systamatykę: 1. Jakie moto? 2. Przebieg przy którym dokonano "dużego" przeglądu? 3. Koszty robocizny? 4. Koszty wymienionych części? 5. Nazw...
    • www.allegro.pl/show_item.php?item=51722537 Chce kupic ten motorek, ale przebieg jakis maly mi sie wydaje... czy mozliwy jest taki niski przebieg.. ?
    • Witam, jeździł ktoś? Ile spala taki z 94roku? Bezwypadkowy z 30tys. na liczniku? Chodzi mi o rzeczywiste spalanie, a nie jak wyczytane na forum. Oraz jak z eksploatacją- nada się on na pierwsze moto? Silnik to podobno bezawaryjna jednostka, a jak na swoje lata to pochwalić się może całkiem niezłą stylistyką.
    • Czesc. Temat dosc powszechny wiec nie spodziewam sie wielu postow, ale mimo to sprobuje. Wiadomo iz kupujac motocykl z drugiej reki nalezy zwracac uwage czy na wszystko. I tu jest problem, na "wszystko" moze byc rownowazne z na nic. Chcialbym tutaj zebrac wiele informacji, wiele sprecyzowanych informacji, a nie ogolnych. na poczatku bym nawiazal do samych ogloszen. Faktem jest ze 99% motocykli nie zaleznie od rocznika, przebiegu czy czegokolwiek innego jest w stanie idealnym,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się