Dodaj do ulubionych

Sv z duzym przebiegiem

IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 18.01.06, 20:19
czy ma ktos SV650 z duzym przebiegiem. Interesuja mnie opinie tego moto po
kilkunastu tysiacach.Jakie awarje najczesciej w nim wystepuja o ile wystepuja.
Obserwuj wątek
    • gieneek Re: Sv z duzym przebiegiem 18.01.06, 20:21
      a moze byc maly przebieg z cofniętym licznikiem? :)
      • Gość: caps lock Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 19.01.06, 20:11
        Cofniety to ty chyba jestes w rozwoju
        • Gość: piotr Re: Sv z duzym przebiegiem IP: 62.233.189.* 26.01.06, 00:03
          ja moze postaram sie usprawiedliwic kolege ...to tylko ironia ale ktos poprostu
          nie zrozumiaWiec postaram sie wytlumaczyc.Sam z doswiadczenia wiem ze z duzym
          przebiegiem np 28 tys kiedy moto jest z 2002 r jest juz ciezko sprzedac moto
          (bo to jest k....ko duzy przebieg ;-)),kupcy dzwoniac pytaja sie gdzie pan
          jedzil ,ile mozna jedzic itp ,itd bo przeciez reszta na rynku(sproqwadzane) ma
          przejechane od 3 do 10 tys .Ku...rwa ludzie obudzie sie albo oblo jestescie
          nie normalni albo nie macie pojecia o przejechanych kilometrach ,siadzcie na
          dupie przed televizorem i zapomnijcei o kupnie jakiego kolwiek sprzeta.

to taka mala dygresyjka do kupno-fiutow -nie majacych pojecia
          pozdrawiam

• Gość: sv Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 26.01.06, 01:36
            ja wlasnie kupilem Sv z ponad 30tys.km i pytam czy ma ktos wiecej nawiniete a
            jak tak to czy wystapily jakies usterki.A Ci ktorzy wiedza ze gdzies dzwoni a
            nie wiedza w ktorym Kosciele to nie sie nie wypowiadaja......
    • Gość: kolega Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:38
      A co w takim moto po parenastu tysiacach ma sie stać. Tyle to sie robi 50ccm.
      Po 50 tyś to moze :)
    • wielki_motocyklista Re: Sv z duzym przebiegiem 18.01.06, 21:05
      po kilkunastu tysiącach to masz kolego ledwo dotarty motor w motocyklu - nawet
      jeśli motocykl przetarty
      ;-)
      dziać się nic nie powinno, co najwyzej opony, łańcuch, żebaty do wymiany i
      regulacja zaworów plus czyszczenei i synchro gaźników
      • Gość: brembo Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:15
        słyszałem że do 50 000km spokój.
      • Gość: sly11 Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:55
        > plus czyszczenei i synchro gaźników

może być wtryskowy !!!!!

• Gość: ahamay Re: Sv z duzym przebiegiem IP: 66.179.131.* 18.01.06, 22:27
      Ogladalem SV znajomego, z przebiegiem 19tys mil czyli ponad 30tys km, silnik
      pracuje i brzmi jak nowy.
    • Gość: michal Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.korner.waw.pl / *.crowley.pl 22.01.06, 22:03
      ja mam sv z przebiegiem 48500 i chodzi bezblednie
    • Gość: Fidel Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.era.pl 23.01.06, 11:45
      Mam SV '99 z przebiegiem niecałe 30.000. Problemy, jakie z nim miałem:
      - z powodu chu..ego paliwa na Neste trzeba było przeczyścić gaźniki
      - klakson padł, ale to było dawno i nie pamiętam szczegółów
      - opony krótko wytrzymują, ale może ja nie umiem jeździć
      - przód był miękki, twardszy olej trochę pomógł
      - silnik dosyć czuły na synchronizację gaźników. Instrukcja zaleca chyba co
      12.000, ale u mnie trzeba częściej. Na szczęście są tylko dwa cylindry, więc
      synchro jest proste, szybkie i tanie
      Ogólnie mało awaryjny sprzęt
      • Gość: sv Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 23.01.06, 21:27
        mi tez sie wydaje ze oponki to na krotko w Sv starczaja.A mam jeszcze pytanko
        czy ktos sam wykonywal synchronizacje gaznikow jak tak to prosze o jakies
        instrukcje z gory wielkie dzieki.Aha i co ile gdzies olej w przodzie wymieniac??
        • www.moto-center.pl Re: Sv z duzym przebiegiem 24.01.06, 01:16
          Witaj,

jestem szczesliwym posiadaczem sv z 2002 roku. Ma nawiniete 15 tys i moto jest
          calkowicie bezproblemowe. Kolega posiada ten sam model z 99 z przebiegiem 38 tys
          i rowniez oprocz regulacji w nim nic nie robil. Ogolnie bardzo szybki jak na
          swoja klase i wdzieczny sprzet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka