Gość: Sv IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 18.01.06, 20:19 czy ma ktos SV650 z duzym przebiegiem. Interesuja mnie opinie tego moto po kilkunastu tysiacach.Jakie awarje najczesciej w nim wystepuja o ile wystepuja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gieneek Re: Sv z duzym przebiegiem 18.01.06, 20:21 a moze byc maly przebieg z cofniętym licznikiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caps lock Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 19.01.06, 20:11 Cofniety to ty chyba jestes w rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Sv z duzym przebiegiem IP: 62.233.189.* 26.01.06, 00:03 ja moze postaram sie usprawiedliwic kolege ...to tylko ironia ale ktos poprostu nie zrozumiaWiec postaram sie wytlumaczyc.Sam z doswiadczenia wiem ze z duzym przebiegiem np 28 tys kiedy moto jest z 2002 r jest juz ciezko sprzedac moto (bo to jest k....ko duzy przebieg ;-)),kupcy dzwoniac pytaja sie gdzie pan jedzil ,ile mozna jedzic itp ,itd bo przeciez reszta na rynku(sproqwadzane) ma przejechane od 3 do 10 tys .Ku...rwa ludzie obudzie sie albo oblo jestescie nie normalni albo nie macie pojecia o przejechanych kilometrach ,siadzcie na dupie przed televizorem i zapomnijcei o kupnie jakiego kolwiek sprzeta. to taka mala dygresyjka do kupno-fiutow -nie majacych pojecia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 26.01.06, 01:36 ja wlasnie kupilem Sv z ponad 30tys.km i pytam czy ma ktos wiecej nawiniete a jak tak to czy wystapily jakies usterki.A Ci ktorzy wiedza ze gdzies dzwoni a nie wiedza w ktorym Kosciele to nie sie nie wypowiadaja...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:38 A co w takim moto po parenastu tysiacach ma sie stać. Tyle to sie robi 50ccm. Po 50 tyś to moze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_motocyklista Re: Sv z duzym przebiegiem 18.01.06, 21:05 po kilkunastu tysiącach to masz kolego ledwo dotarty motor w motocyklu - nawet jeśli motocykl przetarty ;-) dziać się nic nie powinno, co najwyzej opony, łańcuch, żebaty do wymiany i regulacja zaworów plus czyszczenei i synchro gaźników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:15 słyszałem że do 50 000km spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly11 Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:55 > plus czyszczenei i synchro gaźników może być wtryskowy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahamay Re: Sv z duzym przebiegiem IP: 66.179.131.* 18.01.06, 22:27 Ogladalem SV znajomego, z przebiegiem 19tys mil czyli ponad 30tys km, silnik pracuje i brzmi jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.korner.waw.pl / *.crowley.pl 22.01.06, 22:03 ja mam sv z przebiegiem 48500 i chodzi bezblednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidel Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.era.pl 23.01.06, 11:45 Mam SV '99 z przebiegiem niecałe 30.000. Problemy, jakie z nim miałem: - z powodu chu..ego paliwa na Neste trzeba było przeczyścić gaźniki - klakson padł, ale to było dawno i nie pamiętam szczegółów - opony krótko wytrzymują, ale może ja nie umiem jeździć - przód był miękki, twardszy olej trochę pomógł - silnik dosyć czuły na synchronizację gaźników. Instrukcja zaleca chyba co 12.000, ale u mnie trzeba częściej. Na szczęście są tylko dwa cylindry, więc synchro jest proste, szybkie i tanie Ogólnie mało awaryjny sprzęt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv Re: Sv z duzym przebiegiem IP: *.dhcp.sprint-hsd.net 23.01.06, 21:27 mi tez sie wydaje ze oponki to na krotko w Sv starczaja.A mam jeszcze pytanko czy ktos sam wykonywal synchronizacje gaznikow jak tak to prosze o jakies instrukcje z gory wielkie dzieki.Aha i co ile gdzies olej w przodzie wymieniac?? Odpowiedz Link Zgłoś
www.moto-center.pl Re: Sv z duzym przebiegiem 24.01.06, 01:16 Witaj, jestem szczesliwym posiadaczem sv z 2002 roku. Ma nawiniete 15 tys i moto jest calkowicie bezproblemowe. Kolega posiada ten sam model z 99 z przebiegiem 38 tys i rowniez oprocz regulacji w nim nic nie robil. Ogolnie bardzo szybki jak na swoja klase i wdzieczny sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś