Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      przedstawienia

przedstawienia

(15 wyników)
    • Witam.Mam do Was prośbe.Moja kuzynka mieszka w Niemczech i ma córeczke 7- letnią. W szkole u córki ma przedstawić dzieciom coś ciekawego o Polsce (ma to być jakieś opowiadanie + gotowanie lub pieczenie razem z dziećmi). Bardzo Was prosze w jej imieniu o jakieś propozycje i pomysły co to mogłoby być. Dziękuję za pomoc.
    • Mam taką propozycję - jest tu nas coraz więcej, czasem mamy takie same lub bardzo podobne imiona (czy nicki), słowem - coraz łatwiej o różne pomyłki, których można by uniknąć gdyby usystematyzować bazę odwiedzających to forum - prekursorem jest tu z pewnoscią temat "Przedstawmy się". Co na to readkacja e-dziecka, a w zasdzie co na to my, najbardziej zainteresowani? W takiej bazie mogłyby się znależć te informacje, które sami chcielibysmy zamiescic, typu - imię (lub nick), stan posiadania (dzi...
    • HEJ!!! Czy któraś z was była z dzieckiem/dziećmi w cyrku Zalewskiego przy Zachodnim? Czy są problemy z biletami( doszły mnie słuchy ze trzeba rano kupić by iść wieczorem w weekend) prawda to? jakie są Wasze opinie bo mała bardzo chce iść.
    • Chodzi o zorganizowanie Dnia Kobiet w gimnazjum. Sprawa jest o tyle skomplikowana, że nie mam swojej klasy, poza tym jestem zatrudniona na zastępstwo, a nauczycielka właściwa przychodzi 4.08. Więc nie będzie mnie już w dniu przedstawienia. Niewiele też jest czasu, zęby uczniowie nauczyli się jakiegoś tekstu i żeby zrobić wieksze przedstawienie, bo jutro przychodzimy pierwszy dzień po feriach. Macie jakieś pomysły?
    • Mam na imię Ewa.Stan posiadania-kochający mąż,trójka dzieciaczków(dwie dorastające panienki 15 i 13 lat oraz roczny łobuziak),wiek chciałoby się powiedzieć po 30-tce a tu całkiem bliziutko do 40-tki.Posiadam również bardzo optymistyczne podejście do życi choć czasem wiatr w oczy wieje.Forum przeglądam od pół roku i powoli nabieram odwagi aby zabrać głos.Wiele razy korzystałam z waszych rad.Starsze dzieci urodziłam w "minionej epoce",wiele się od tamtej pory zmieniło,zarówno jeśli chodzi o wyc...
    • Czy wiecie może dla dzieci w jakim wieku przeznaczone jest przedstawienie SCOOBY-DOO i Widmo Piratów? Z tego co czytałam to bohaterowie są nastoletni. Czy 4 latka zainteresuje takie przedstawienie?
    • Chodzi oczywiście o Kubusia Puchatka muzyka.wp.pl/id,50227,size,2,galeria.html?rfbawp=1195923270.383
    • Macie jakieś doświadczenia w wypłacie odszkodowań z tych firm. Rozważam ubezpieczenie mieszkania w PZU albo Hestii, no i pojawił się problem. Owszem mam ogólne warunki ubezpieczenia z obu firm no i je porównuję - co korzystniejsze, problem jednak w tym, że na moje pytania agentka z PZU nie potrafiła odpowiedzieć, podejrzewała mnie o to że jestem z konkurencji a ja po prostu byłam - w przeciwieństwie do niej - przygotowana do rozmowy , bo wcześniej w necie poczytałam o warunkach PZU. S...
    • cześć!!! mam pytanie,jeśli już problem był poddany pod dyskusję, to sorry. Chcielibyśmy iść z Karolem (22 miesiące)do teatru. Przedstawienie znam: Brzechwa i jego Kopciuch. Karol uwielbia czytać, świetnie mówi, ale czy ten przybytek dla niego jest już odpowiedni? Jak może to przyjąć? Ciemność, dźwięk i lalki? Kto ma doświadczenia "w tym temacie" może się ze mna podzielić, proszę. Aga
    • Dziewczyny mam pytanie.Idę na premierę do teatru,występuje w niej moje dziecko.Chciałabym przekazać kwiaty za kulisy,aby dziecko otrzymało je na scenie po spektaklu.Dowiedziałam się,że należy je przekazać bileterce lub pani sprzedającej programy.I tu zaczyna się mój dylemat poniważ nie wiem czy wypada dać tej pani napiwek czy też nie,nie chciałabym popełnić gafy bo nie wiem jakie panują w tej materii zwyczaje.To pierwsza premiera mojego dziecka i bardzo zależy mi na tym aby dostało kwi...
    • 16 kwietnia rozwiązałam umowę z UPC (tv+net) bo uważałam, że są za drodzy i nie chciałam przedłużać (120zł na m-c). Zadzwoniła do mnie po raz n-ty Pani z obsługi i zaproponowała 50% ceny i umowę na 12 m-cy. Zgodziłam się - nowa umowa od 16 kwietnia. Tylko teraz z końcem lipca się wyprowadzam i straszą mnie karą 1000zł :( Chciałabym ich usługi w nowym miejscu, ale tam nie dostarczają swoich usług. Jestem na wychowawczym i nie stać mnie na zapłacenie kary....Co ja mam teraz zrobić? Nie mi...
    • cześc dziewczyny, która z was była na tym ? wyjeżdżam 18 kwietnia na zorganizowany wyjazd do teatru i tu ZONK. Ja jestem ze śląska, myślałam, że pojedziemy popołudniu, zeby przyjechac prosto do teatru, ale my wyjeżdżamy o 10.00 rano. Będzimey w Warszawie ok.14- 15 i będziemy mieć czas wolny, a spektakl o 19.00. No nie wiem co ubrac? Pytanie zasadnicze: jak tam się kobitki ubierają do Romy , bo jak bywam czasem w teatrze na mniej spektakularnych przedstawieniach to widze ogromną ...
    • I jak wrażenia?! Mnie zniechęciła cena biletów. Ale przyznam że byłam bliska iść na przedstawienie z córką. Waszym dzieciakom się podobało?
    • ..jak dzwoni telefon w domu,ja podnoszę słuchawkę i ten ktoś pyta:"Kto mówi?"- szlag mnie trafia,to ta osoba powinna się przedstawić.Właśnie przed chwilą miałam taką sytauację i aż mną trzęsie,na moję"Może Pani mi powie kim jest.." odpowiedziała "polak mały" i się rozłączyła.Brak słów.Dobrze że aby telefon nie obudził mi bobika bo chyba bym juz całkiem z siebie wyszła...
    • Wiem, wiem, dawno nie robiłam tutaj porządków. No ale święta się zbliżają i trzeba przynajmniej pozamiatać ;) Niniejszym następujące wątki opuszczają emamę i udają się tam gdzie jest ich tematyczne miejsce. PRZEDSTAWMY SIĘ Mamy 1976 (25) mama_radka A może mamy rocznik 75? (18) emi29 hihih no to moze mamy1977sie odezwa (27) zaneta21 roczniki: a pra-dizozaury 1965? (4) alex05012000 a rocznik 78 obecny???? (7) yola66 mamy rocznik 1980 (30) olka444 A rocznik 82 jest tutaj?;-) (...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się