Forum eDziecko eRodzice Województwa Wielkopolskie
ZMIEŃ
      przedstawienia

przedstawienia

(7 wyników)
    • czy moge prosic o jakies daty? niestety nie dlismy rady przyjsc we wrzesniu a bordzo bymsmy chcieli :-) jesli jest jakis grafik przedstawien to ja bardzo poorsze :-) dziekuje i pozdrawiam
    • czy wiecie może czy w Poznaniu jest jakaś wypożyczalnia kostiumów dziecięcych?
    • Czy macie już jakieś opinie nt. szkoły podstawowej Gaudium et STudium? Pozdrawiam Mati
    • Szanowni Państwo, w najbliższą niedzielę 07 października o godzinie 17:00 Studio Teatralne Blum przedstawi fenomenalnego Byczka, Fernandem zwanego, który: „ ... unikał zwady, nie lubił wojny, nie znosił gwaru i walczyć z nikim nie miał zamiaru.” Opowiedziana historia słynnego Byczka Fernanda, w technice lalki planszowej, odbędzie się przy akompaniamencie hiszpańskich gitarowych rytmów. Przygody łagodnego Fernanda w brutalnym świecie madryckich torreadorów z pewności...
    • Cześć jestem mamą 16m-nej Majki.Właśnie zaczynam wychodzić z zastoju "kurodomowego" i proszę Was o wsparcie mej inicjatywy..Zaczęłam współpracę z teatrem Blum, ktory swoje spektakle dedykuje dzieciom. W repertuarze są m.in. dwa przedstawienia dla maluchów w wieku od 0 do 3 lat:"Co to?" i "Pudełko"(powstały z inicjatywy Centrum Sztuki Dziecka w P-niu). W Polsce na razie mało sie dzieje w tym temacie, dlatego zachęcam Was do zainteresowania się nim. Moja Majka miala 6m.na pierwszy...
    • przedstawienia teatralne dla Dzieci 27.02.07r. - g.11.30 "Smok Wawelski" Teatr Cieni, przedstawienie dla dzieci w wieku 3-6 lat - g.15.30 "CO TO" Studio Teatralne Blum, przedstawienie dla dzieci do 3 lat 03.03.07r. - g.11.30 "Smok Wawelski" Teatr Cieni, przedstawienie dla dzieci w wieku 3-6 lat www.edukatka.pl (stronka jeszcze na biezaco aktualizowana) konieczna telefoniczna rezerwacja miejsc ( max 20 os. na jednym przedstawieniu) 0603-197-344 pozdrawiam :)
    • Battuta Teatru Zingaro- tak to sie nazywa, bardzo chcialabym to zobaczyc, i chcialabym zabrać coreczke ktora kocha konie, jednak mala ma 2 latka i 2 miesiace i nie wiem czy ten spektakl jej nie przerazi i jakie sa warunki w tym namiocie czy jest baardzo glosno i czy mozna znalezc miejsce w oddali i jakby co wyjsc ze spektyaklu.??? Prosze jezeli ktos z was widzial to widowisko to dajcie znac prosze! jutro graja ostatni raz i szansa sie pewnie juz nie powtorzy. pozdrawiam zosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się