-
Wymieniłeś nazwiska radnych,dlaczego sam nie przedstawiłeś się.Kultura ,,O"
My i tak wiemy,że astroi5 i lomianki-live,to ta sama osoba.Ile nicków jeszcze masz?
-
W najnowszym gazłomie (wydawanym mimo kryzysu spowodwanego przez Rząd) jest krótki tekst "jak czytelniko GŁ przedstawił się nowy prezes?. Chodzi o prezesa Rady Nadzorczej spólki wod-kan w łomiankach. Oto jego kwalifikacje:
"Ukończyłem Politechnikę Gdańską.
Przepracowałem ponad
40 lat, z tego ponad 27 lat w
firmie Hortex, w Przysusze k. Radomia,
największym zakładzie w Europie, który
w ciągu doby zużywał więcej wody niż
całe miasto i gmina Łomianki. Mogę
stwierdzić, że wiem, co to są w...
-
KŁAMCO PRZEDSTAW SIĘ! Wstydzisz się?:)
Oświadczam, że BANDA SOKOŁA NACIAGA FAKTY i wyjaśniam.
1.Nie byłem obecny na spotkaniu w Józefowie 18.09.06, z emocji padło Ci na
oczy!
2.Nie jest autorem, ani nie mam nic wspólnego ze stroną lomianki-wybory.priv
Dwa kłamstwa w jednym poście gratuluję!
Nie wiem jaki koszt był prezentowany?
Proszę jednoczesnie autora ww. strony o wyjaśnienie i potwierdzenie tego
faktu.
Co mi jeszcze zarzucicie, oszuści:)
-
Było ciekawie. Faktycznie - pełna mobilizacja. Nawet Straż Miejską ściągnięto, by przypilnowała radnych. A radni się nie ugięli.
Reasumując. Obligacje padły w tej, jak to zwykło być narzuconej formie. Cnz ma czas, by zwrócić się do RIO z prośbą o opinię. Jeśli RIO nie zechce wydać opinii (wątpliwe, bo Grodzisk Mazowiecki ścieżkę tę już wydeptał) to Cnz musi poprosić o opinię niezależną instytucję. To po pierwsze. Po drugie Zarząd Gminy musi wreszcie wziąć się za uczciwą pracę i przedstawi...
-
UŻYTKOWNIK. :))))))))))))))
Mój nick, taki trochę bibilijno-StaroTestamentowy nie stawia mnie w rzędzie Medrców. Po prostu stawia mnie. :)
Z pewnościa, niejednego Szanownego Forumowicza w przyszłości zdenerwuję, a w najgorszym razie wqr.... .
Z góry przepraszam. Moim zamiarem jest merytoryczne "obrabianie tematów" ale.... .
No właśnie.
Kto jest w stanie skazać się na merytoryczne obrabianie?
Ja starał się będę. Troszeczkę pośledziłem to forum (4 miechy). Wyrobiłem sobie o n...
-
Na stronie www.lomianki.pl/lomianki2/index.php?dc=327
zamieszczono informację o konsultacjach w sprawie statutu Rady. O co w tym wszystkim chodzi, kto się będzie z kim konsultował i jaką moc prawną będą miały te konsultacje. Czy tylko w terminie 16-20.06. br można tylko zgłaszać swoje stanowisko. Na jakim etapie jest to aktualnie. Czy radni [b]konsultują się[/b] w takim samym trybie, czy ich dotyczy inna procedura.
-
Szanowni Forumowicze,
Bywam ta rzadko, a piszę jeszcze rzadziej. Proszę powiedzcie mi po co wypisywać te wszystkie bzdury na temat kandydatów na radnych ( bo chyba wszyscy wiemy, że napisać można wszystko i na wszystkich), czemu ma to służyć?
Bo chyba będą spotkania z kandydatami ( zakładam, że każdy komitet takie zorganizuje ) i każdy będzie mógł się przedstawić swoim wyborcom. Kandydaci na burmistrza też powinni się przedstawić. Przynajmniej tak jest w normalnych kampaniach wyborczych.
C...
-
Kim jest pani Agnieszka Zielińska, autorka artykułów:
lomianki.info/document.php?did=284
www.lomianki.info/document.php?did=285
... bo chyba nie profesjonalnym dziennikarzem. Dawno już nie czytałem artykułu
pokazującego tylko jedną stronę medalu, podającego tylko te mniej dobitne
drugiej strony. Aż się we mnie gotuje jak sobie pomyślę że osoba nie
wtajemniczone w cały aspekt sprawy, po przeczytaniu tego artykułów może się
jedynie zgodzić "z tymi bidakami walczącymi w słusznej spraw...