Dodaj do ulubionych

kulturalne pytanie

IP: *.* 15.11.01, 22:32
cześć!!!mam pytanie,jeśli już problem był poddany pod dyskusję, to sorry. Chcielibyśmy iść z Karolem (22 miesiące)do teatru. Przedstawienie znam: Brzechwa i jego Kopciuch. Karol uwielbia czytać, świetnie mówi, ale czy ten przybytek dla niego jest już odpowiedni? Jak może to przyjąć? Ciemność, dźwięk i lalki? Kto ma doświadczenia "w tym temacie" może się ze mna podzielić, proszę. Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: kulturalne pytanie IP: *.* 17.11.01, 21:28
      Co prawda nie mam doświadczenia " w tym temacie" - moja córa ma 21 miesięcy i choć wszystko rozumie, nie chce mówić. Teatr to wspaniałe doświadczenie dla dzieci, ale muszą być do tego wcześniej przygotowane. Jeśli bawisz się z nim w domu w teatrzyk, uczysz, że w trakcie przedstawienia nie można biegać po sali, że jest zgaszone światło, a na scenę wychodzą aktorzy (lalki lub ludzie) - mały nie będzie zaniepokojony nową sytuacją.Teatr na pewno mu się spodoba - dzieci uwielbiają grę, zabawę i udawanie.Bawcie się dobrze.Napisz koniecznie , jak było.:-) Dorka :-)
      • Gość: guest Re: kulturalne pytanie IP: *.* 19.11.01, 10:52
        oj, napisz, koniecznie jak było!
    • Gość: guest Re: kulturalne pytanie IP: *.* 19.11.01, 11:02
      Koniecznie !!!!!! napisz jak bylo. Ja się zastanawiam czy nie pójść ze swoją córą do teatru albo do kina. Ona już potrafi obejrzeć całkiem długi film w telewizji. Nie wierci się ani nnie ucieka. Chciałabym pokazać jej coś nowego (kino, teatr). A cha, Ona ma już 28 miesięcy. Pozdrawiam anuś
      • Gość: guest Re: kulturalne pytanie IP: *.* 20.11.01, 14:04
        Cześć!!!dzięki, dzięki, dzięki, już się bałam, że nikt do mnie nie napisze. Niestety, z sobotniego spektaklu wyszły nici, Karol usnął i za długo spał. Nie chciałam go budzić, bo pewnie byłby zły. Przedstawienie zaczyna się u nas o 16.00. Ale nie ma tego złego... Mąż prawi, coby pojechać do prawdziwnego teatru lalek, a nie iść do naszego prowincjonalnego Małego. Wybrać się tak niedzielnie, a u nas w domu remont i zero świątecznej atmosfery. Chyba ma rację, więc w najbliższym czasie się wybierzemy, a przedtem przygotujemy jeszcze bardziej. Jeszcze raz bardzio dziękuję za listy, po powrocie z przybytku kulturalnego od razu napiszę. AgaAga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka