Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      przedszkolanki

przedszkolanki

(4 wyniki)
    • Wątek podkradnięty :) forum.gazeta.pl/forum/w,567,96467694,96467694,Obrazilam_czy_nie_.html Mi się też wydaje, że paniom z przedszkola się trochę w główkach poprzewracało. Nie widzę nic niestosownego w słowie przedszkolanka. Która tu pracuje w przedszkolu (oprócz tej co wiem, że pracuje, ale nie będę upubliczniać jej danych) - wypowiedzcie się co o tym sądzicie
    • Jutro zaczynam praktyki w przedszkolu,pierwszy tydzien mam z maluchami. Podpowiedzcie proszę jak mam się z tymi dziećmi przywitać,jak się mniej więcej zachowywać.Wiem wiem,naturalna powinnam byc ale mam lekkiego stresiaka... Może znacie jakieś fajne wierszyki albo bajki dla takich maluchow?(są tam dzieci od 2.5 do 3.5lat)
    • Mój Groch od kilku dni rozrabia w przedszkolu, przedszkolanki sie skarżą ze nie moga sobie z nim poradzić, cóż ich sprawa, ale dzis rozmawiam z jedna z mam w szatki i mówi mi, ze jej córka tez miała kilka takich dni i znachor pomagał na krótko o czym powiedziała przedszkolance, a ta jej poradziła wziać do córki egzorcyste !!! ponoć pomogło :D zaczynam sie bać tego przedszkola, a własciwie myśle, ze to one będą sie bały mojego Grocha, bo przecież wypisz wymaluj diabeł wcielony- sliczne dwa doł...
    • Dziś w szkole u Fila był pasowanie na pierwszaka. Zostały zaproszone dzieci z przedszkola średniaki starszaki w sumie ponad 40 dzieciaków- przyszły pieszo jakieś 1500 metrów. I wszystko ładnie pięknie gdyby nie to, że po całej ceremonii wracać pieszo już nie miały zamiaru. Nie wiadomo jakim cudem dwie, z pośród 4 nauczycielek pakowały te dzieci do dwóch swoich prywatnych samochodów, na fotelu pasażera dwójka a jedno na kolanach tej dwójki, głów z tyłu ... 7 !!!! Bez pasów, bez fotelików...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się