rama29 22.11.09, 12:36 Kochani forumowicze, mam takie pytanie: Gdzie musi pojechać Nasz kochany Górnik, żeby nie przegrać meczu? Proszę o Wasze typy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zapsi Re: Mam pytanie IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.09, 13:05 może na Walke - bo w Karwinie przegrał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Mam pytanie IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.09, 13:22 Drogi Marianie, czyli Ramo, a gdzie musisz pojechać ty żeby wreszcie znaleźć pracę i wziąć się do roboty, a nie pisać bzdur na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlodnym okiem Re: Mam pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.09, 13:44 Gornik to skonczone padalce ,a stadion przerobic na porzadne targowisko ,bedzie wiecej korzysci dla miasta ,gornik wyscie sa skonczone szmaciarze Won z zabrza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslowy_dobromir Re: Mam pytanie IP: *.stk.vectranet.pl 20.04.10, 22:20 W Radzionkowie tez przegral. Co do targowiska to niezly pomysl.Miejsca duzo i kupujacych tez by bylo sporo bo lokalizacja b.dobra.W Warszawie taki wariant funkcjonowal dosyc dlugo.Pozwolilo by to na podniesienie przychodow przy stalych kosztach.Moze to szefowie od marketingu i ubezpieczen wezma pod rozwage,a stadion budowac w nowym miejscu razem z osiedlem CIPUTRA(pilka,golf,tenis ziemny,criket...) Odpowiedz Link Zgłoś