Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      przystojny

przystojny

(28 wyników)
    • jak w temacie? ktos pomoze? :)
    • ... są zwykle zepsuci powodzeniem u kobiet?
    • Pozdrawiam Hubert
    • Bo jak nie to na odstrzał
    • żegnam to zacne forum. Zostawiam w tej piaskownicy swoją łopatkę i wiaderko. Niech weźmie ten, komu potrzebne są najbardziej do stawianie babek z piasku. Zrobiło się niewymownie nudno, gdy pozostała tu tylko Malawinka i gada sama ze sobą i czasami z innymi stałymi bywalcami. ( z rzadka z kimś niezorientowanym, kto przypadkiem wpadnie na to forum ) . Bawcie się grzecznie.
    • Zauważyliscie to? Ciekawe dlaczego taki układ ludzie wybierają?
    • nie musi byc gejem, a admin wyrzucil ten post, dlaczego
    • Zaraz ktoś powie, że de gustibus non disputandum est, ale co jakiś czas zdarza mi się spotkać kobietę oględnie mówiąc mało atrakcyjną (wiek nie ma nic do rzeczy, przedział wiekowy powiedzmy 20 - 40), przekonaną o swoim niezwykłym wprost powabie i atrakcyjności fizycznej oraz nijakiego faceta święcie przekonanego, że jest niezwykle przystojny. I tak sobie myślę, że dla nich to chyba lepiej, że patrzą na siebie tak bezkrytycznie. Tylko czasem bywa odrobinę śmiesznie ;)
    • powiem tak 99% to kobiety ponizej przecietnej, natomiast jest duzo przystojnych facetow, to ciekawe, dlaczego tylko te nieatrakcyjne kobiety zakladaja profile na radnkach? a co z tymi ladnymi ale niesmiałymi? dlaczego przystojni faceci nie maja oporow przed zakladaniem kont na randce? Poleć znajomemu
    • Atrakcyjny, inteligentny? Powiedzcie bo nie zasnę tej nocy Pozdrawiam Hubert
    • Mojemu mężowi narzucają się kobiety - te samotne i te znudzone w swoich związkach. Wydzwaniają, sms-ują pod różnymi pretekstami o każdej porze dni i nocy. Każdy pretekst jest dobry, aby tylko przypomnieć mu o swoim istnieniu. Żebrzą o spotkanie, same włażą do łóżka. Szmaty, dziwki bez ambicji, godności i honoru. Nie przeszkadza im to, że jest zonaty. Co z tym robić?
    • Ech, ile razy się w kimś zakocham, albo nawet głupio zauroczę, nawet po jakiejś fazie "nadziei" zawsze albo przeważnie jestem świadkiem jak inna dziewczyna niweczy moje marzenia, czasem nawet bardzo głęboko ukryte :/. Nie jestem cwaniarą nie umiem tak bez pardonu zakręcić sobie faceta wokół palca, tak, żeby skończyło się to pomyślnie, czyli jakąś bliższą relacją. Po części nie mam na to wpływu - nie mam z nim np. zajęć, nie chodzę na imprezy na których one jest (i jest wtedy pewnie r...
    • Zastanawia mnie skąd i dlaczego tylu przystojnych facetów staje się homo.
    • Ciekawie mnie dlaczego? Czy tusza im sie kojarzy z pasywnoscia? czy z matczynym bezpieczenstwem bo ona taka duza? Bylam na czacie dla puszystych. Zagadal do mnie ktos, kto mi przyslal zdjecie (bardzo przystojny szczuply gosc). Jednak, gdy dowiedzial sie ze waze 60kg na 1.66cm obrazil sie. Powiedzial ze powinnam wazyc conajmniej 100kg i ze go oszukalam. I sie wylogowal.
    • mialam kiedyś głębokie przekonanie ze jestem kobietą rozsądną i poukładaną..ze chcę mężczyzny rozsądnego i poukładanego, z jasną wizją przyszłości i chcącego stabilizacji.. miałam kiedyś głębokie przekonanie, ze w mezczyznie bardziej liczy sie charakter a nie wygląd bo charakter mu zostanie a wygląd minie.. we wrzesniu poznalam faceta. od pierwszego wejrzenia..znielubilam go bardzo, po prostu mnie wkurzał. ale z czasem zaczelo sie to troszke zmieniac (nie ukrywam ze rowniez p...
    • No i przyszla kryska na matyska...zawsze smialam sie z dziewczyn, badz chlopakow, ktorzy mowili jak przy obiekcie ich zainteresowan tracili glowe, jezyk itp. Nigdy nie mialam tego typy problemowi. Jezeli ktos mi sie podobal, poprostu wysylalam odpowiednie sygnaly albo tez sama od razu dzialalam, nie czekajac na druga strone. Nie znalam tego uczucia paralizujacej niesmialosci. To raczej ja dzialalam oniesmielajaco na innych, co zreszta chyba podobalo mi sie :-))) Ale jak kto mowia,...
    • Wzrost(5)

Nie wiem co mam robić, już mi brakuje sił do walki, jestem zrezygnowany, pokonany przez stereotyp, który mówi że facet powinien być wyższy od kobiety. Pasujemy do siebie, bardzo, kochamy się ale ... To że jestem niższy, powoduje u Niej niepokój, stres, nie wiem jak to nazwać, po prostu sama mówi że nie potrafi tak, że to bez sensu, nie potrafi tego zwalczyć, przezwyciężyć... Czy jest na to jakaś rada ? Co z tego że wszystko inne ponoć u mnie jest "na miejscu", gdy tylko ta jedna rzecz przes...
    • Jest skoczkiem na skale swiata. Mam prosbe ... jak zakonczy sie jesgo kariera sportowa, nie robcie z niego intelektualisty ...:) luty
    • Przystojny, wysportowany, świadomy własnej wartości, chcący zaciągnąc do lózka) pod przykrywką wielkiego, wakacyjnego oczarowania. Facet nieziemsko mi się podobał, i- o dziwo poleciał na mnie , mimo , iż nie należe do super piękności. Nie "skorzystałam " jednak z jego wakacyjnej oferty, gdy dowiedzialam się, iż ma dziewczynę. Nie chciałam , by cierpiała. Ona wiedziała, że jest casanovą, a mimo to tkwiła w tym związku. Powiedziałam jej , by miała się na baczności, gdy doszło do konfrontacji z ...
    • ciągle tak samo, bardzo, bardzo. Nie chce mi się go zdradzać choć widzę wokół przystojnych facetów którzy zauważają również mnie Chcę z nim przebywac jak najdłużej, z nim i z naszym ukochanym dzieckiem Lubię dla niego gotować i piec, lubię z nim sączyć powoli dobre wino, chodzic na długie spacery, jeździć na urlopy. Lubię tęsknić za nim w ciągu dnia, patrzeć jak się śmieje, lubię gdy patrzy na mnie. Lubię nocą spać prawie w nim, słyszeć jego oddech Wszystko w nim i z nim związane ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się