psa

(7 wyników)
  • Znaleziono psa rasy Golden Retriver w sobote 30/07/2011 na Bródnie w okolicy pola PGR. Pies nie mial na sobie obrozy, nie jest zaczipowany. Jest przyjaznie nastawiony do ludzi. Mogl juz sie blakac od dluzszego czasu, gdyz jest dosc wychudzony. Kontakt telefoniczny 501222795.
  • Pies ma zerwaną część karabińczyka. Silny, widać. Ma obrożę. Nie ma chipa. No w każdym razie weta nie znalazła. Znaleźliśmy go na Ursynowie. Lazł za naszym psem (mniejszym). Opiekuna przy nim nie było. Jest zadbany. Proszę o kontakt na zyrafa46@gazeta.pl UWAGA!!!!! jeśli nie znajdę prawowitego opiekuna będę szukała (szybko) nowego. Coraz silniej dominuje nad moim. Chwilami zaczynam się obawiać. To samo czuje mój pies. Wolałabym aby obydwa były zdrowe, szczęśliwe i miały kochających wła...
  • Szczerze- to denerwują mnie te liczne posty ludzi szukających swoich psów. Mam 37 lat i psów miałam i mam sporo i nigdy nie zdarzyło mi sie,że pies mi zginął Myśle,że to dzięki schizie i wyobrazni.Poprastu nigdy nie puszczałam ich ze smyczy w niebezpicznych okolicznościach(burza,wichura,miasto,wiocha,nowy rok ). Oczywiście w lesie jak najbardziej,ale każdy był nauczony wracać na gwizdek jak sie za bardzo oddalił. Więc sądzę,że w większości przypadków to poprostu wasza niefras...
  • Pieska znaleziono w lesie pod Poznaniem. Ma około rok i 4 miesiące !! Ma tatułaż w lewym uchu. Jest bardzo przyjaźnie nastawiona do Dzieci !!! Właścicela Prosze o kontakt. !!!
  • Witam, Wczorajszej nocy w miejscowości Urzut/ k. Nadarzyna (woj. maz.) przybłąkał się piękny, duży owczarek niemiecki, około 6-8 letni. Ma obrożę, jest łagodny i przyjaźnie nastawiony do ludzi. Niestety, próbuje walczyć z psem właścicieli posesji, do której przywędrował, z tego też powodu karmią go, ale nie mogą wpuścić na teren :( Pies pięknie chodzi na smyczy, osoba która go znalazła (choć właściwie, to pies się sam znalazł) wzięła go na smyczy na "spacer", w celu poszukania właśc...
  • wczoraj około 14 na osiedle przy Złotnickiej przybłąkał się pies podobny do foksteriera szorstkowłosego. ma granatową obróżkę, jest bardzo przestraszony, niestety nie daje się złapać i zabrać do domu. noc spędza na dworze, wyje ze strachu. może komuś zginął taki pies?
  • 07.01.2007 ok 21 w Sosnowcu przy Hali Makro znaleziono długowłosego owczarka niemieckiego. Pies ma wytatuowany w prawym uchu nr R382. Czekam na kontakt 504-291-638

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się