Forum eDziecko Ciąża i poród Szpitale
ZMIEŃ
      pyskowice

pyskowice

(14 wyniki)
    • Odradzam szpital w Pyskowicach. Zacznijmy od lekarza stamtąd, dra Księżarka. Przez przeszło ostatni miesiąc ciąży mojej żony był na urlopie, i nie powiedział nam, że trzeba w międzyczasie zrobić gdzieś USG. W efekcie, 10 dni po terminie okazało się, że dziecko jest ułożone pośladkowo i trzeba robić cesarskie cięcie (pilnie). Opieka po cesarskim cięciu - skandaliczna. Po cięciu dziecka nie położono żonie na klatce piersiowej, a pokazano dopiero ubrane. Przez ponad dobę nie przystawiono...
    • Bo nie umiem się zdecydować:) Aha, możliwe,że będzie cesarka:)
    • może są tu mamy które urodziły w tym mieście i mogłyby wymienić się swoimi przeżyciami i poglądami?
    • Szukam prywatnego ginekologa (któremu można w pełni zaufać), pracującego w szpitalu w Pyskowicach, który poprowadziłby moją ciążę z myślą o porodzie w w/w szpitalu. Moje doświedczenia z poprzedniego porodu nie był najlepsze, więc teraz boje się potrójnie i chciałabym znależć lekarza, któremu mogłabym w pełni zaufać i choć częściowo zmniejszyć strach. A pomyśleć, że przed pierwszym porodem w ogóle się nie bałam...
    • Jestem miesiąc po porodzie i w końcu mam minutkę czasu, żeby polecic i podziekowac za opiekę w szpitalu w Pyskowicach. Trafiłam na wspaniały zespól (dr Bożena Drogoś, dr Janusz Śliwka, dr Andrzej Księżarek), ale oczywiście najbardziej doceniam opiekę położnej P. Iwony Ledwoń, bo to z nią w czasie porodu miałam największy kontakt. Dziewczyny ze Śląska, które nie mogą się jeszcze zdecydować, który szpital wybrać - jedzcie, zobaczcie i porozmawiajcie jak jest w szpitalu w Pyskowicach...
    • Wszystkim mamom z gliwic, które spodziewają sie dzieciątka polecam z całego serca szpital w Pyskowicach k/ gliwic. Kolorowe i przytulne pokoje, sympatyczny i profesjonalny personel, kameralna atmosfera w trakcie porodu (poród rodzinny) to chyba dobra zachęta?! Ja mialam przy sobie w trakcie porodu mojego męża i super położną p. Wiesię Domin( pracuje w tym szpitalu i jesli któraś pamięta to 2 lata temu był o niej program w TV 1, jako jedyna położna z całej Polski została wybrana do ...
    • Witajcie, jestem w 30 t.c. i chcę zmienić szpital, a co za tym idzie lekarza.Mam prośbę do tych z was, ktore rodziły w Pyskowicach lub Knurowie- podajcie proszę namiary na dobrych ginekologów i położne, napiszcie też proszę jakie są Wasze wrazenia po pobycie w tych szpitalach.
    • Chcialam polecic do rodzenia ten szpital, naprawde fajny. Warunki bardzo dobre, pokoje dwuosobowe z lazienka, calosc odnowiona. Personel bardzo mily i bardzo pomocny, przychodza zawsze gdy maluszek dlugo placze, pomagaja przystawic do piersi, gdyby nie oni, chyba nie dalabym sobie rady z karmieniem.
    • urodziłam tam córe.jeśli ktoś ma jakieś pytania służę pomocą.ja osobiście z opieki w pyskowickim szpitalu jestem bardzo zadowolona mimo iż nie pracuje tam lekarz który prowadził moją ciążę i nie płaciłam żadnej położnej.
    • Witam wszytkich. Mam pytanie do dziewczyn, które tam rodziły. Odnośnie wyprawki, co należy mieć ze sobą. I czy któraś miała tam cc - jakie są wasze opinie oraz jakie leki podają po cc. Dziękuje serdecznie za odpowiedzi. Pozdr. S
    • Czy ktoś ma doświadczenia w prowadzeniu ciąży przez tych lekarzy? dr strzałkowski przyjmuje w szpitalu w Strzelcach Opolskich i ma prywatny gabinet w Gliwcach dr Kęcka też ma gabinet w gliwicach oprócz tego przyjmuje też w Corpora Med w Gliwicach. Bardzo proszę o opinie o tych lekarzach.Czy są kompetentni. Dr Kęcka prowadzi moją ciążę jednak zaczynam mieć wątpliwości czy jest kompetentym lekarzem, polecono mi dr Strzałkowskiego, bardzo proszę jeśli ktoś zna tych lekarzy o refere...
    • Jeżeli jest jakaś mama z okolic gliwic to mam pytańko który szpital- położniczy w gliwicach czy może ten w Pyskowicach??
    • wiatam wszystkie mamy.urodziłam córeczke w czerwcu właśnie w Pyskowicach i jestem bardzo zadowolona z przebiegu porodu i opieki jaka jest w tym właśnie szpitalu.byłam tam ok 2 tygodni więc poznałam każdą zmiane.położne super, praktycznie co pół godziny któraś przychodziła zobaczyC jak się czujemy, a jak dzieci płakały to nie trwało to naswet minuty jak któraś była już obok.przechodząc po korytarzu zawsze pytały jak się czujemy.lekarze też bardzo mili.atmosfera jak w domu, przyjemn...
    • Hej Szukam mam, które rodziły w Gliwicach. Sama mam termin na kwiecień i nie wiem czy rodzić w Gliwicach, czy szukać czegoś innego. Proszę o opinie - chyba jest ktoś ze Śląska? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się