w_r_r_r000 27.09.06, 17:38 urodziłam tam córe.jeśli ktoś ma jakieś pytania służę pomocą.ja osobiście z opieki w pyskowickim szpitalu jestem bardzo zadowolona mimo iż nie pracuje tam lekarz który prowadził moją ciążę i nie płaciłam żadnej położnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agunia0716 Re: Pyskowice 27.09.06, 18:01 ja zamierzam tam za niedlugo rodzic,slyszalam wiele dobrego o tym szpitalu.powiedz mi ile dni po terminie wywoluja ,ile dni mozna sie zglosic nawet jesli nic sie nie dzieje,nie ma skurczy,pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_r_r000 Re: Pyskowice 27.09.06, 19:28 jeśli będziesz 7 dni po terminie to bez problemu Cię przyjmą, a jeśli chciałabyś wcześniej to najlepiej zadzwonić i zapytać ale myśle, że też nie robiliby problemu. z wywołaniem porodu to różnie bywa i chyba jest to uzależnione od satanu kobiety i jej dziecka.dziewczynie która była ze mną na sali wywoływali poród poraz pierwszy ok 8dnia po terminie jednak kroplówka nie zadziałała - wcześniej przez trzy dni dostawała zastrzyki przygotowujące do wywołania( ale mogły też ją ruszyć)następną próbę wywołania porodu podjęto po ok trzech lub czterech dniach od pierwszej i wówczas już zadziałała. ja również poszłam do szpitala będąc po terminie porodu ale nie wywoływali u mnie tylko czekali aż samo się zacznie, poleżałam jakieś 5 dni i bez pomocy urodziłam.a Ty na kiedy masz termin? co do opini na temat Pyskowic to dobrze słyszałaś - ja sobie bardzo wszystko chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia0716 Re: Pyskowice 27.09.06, 20:34 termin mam na 3,10,slyszalam ze polozne ponoc robia masaz,puszczaja muzyke relaksacyjna,a mozesz mi na poczte napisac jaki lekarz cie prowadzil w trakcie pobytu w szpitalu,i z jaka polozna rodzilas, Odpowiedz Link Zgłoś
ktkasik Re: Pyskowice 28.09.06, 17:32 a czemu na priva? to w końcu forum i może więcej kobitek jest zainteresowanych? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_r_r000 do ktkasik 01.10.06, 23:10 napisałam na priva bo dziewczyna pisząca powyżej prosiła o to.zresztą może nie każdy chciałby czytać jaki lekarz prowadził moją ciążę. jednak gdyby ktoś chciał to oczywiście mogę odpowiedzieć na forum na każde pytanie. w większości i tak każdy pisze na priva bo wówczas może zadawać różne pytania - może są osoby które wolą nie rozmawiać publicznie. poczta jest też dobrym rozwiązaniem - jak dla mnie , bo nie mam u siebie internetu więc nie mogę codziennie zajrzeć na forum. wszystkie wypowiedzi przesówają się i później ciężko jest odnaleść wątek po paru dniach, a na privie wszystko widać odrazu. ja mogę odpowiadać zarówno na forum jak i po przez maile. moim celem jest pomóc w wyborze szpitala i opieki lekarskiej. pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś