Gość: T242 IP: *.internetia.net.pl 21.04.11, 17:08 Witam! Czy ktoś może z Państwa kupił tam mieszkanie? Interesuje mnie czy można z nimi ponegocjować cenę. www.wpb.wroc.pl/index.php?REF=5&sub=48Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Osiedle Literackie - WPB IP: *.teta.com.pl 06.05.11, 06:30 Kupiłam 27 m, z racji tego że mały metraż o negocjajach nie było mowy, dodatkowo do mieszkania należy dokupić komórke lokaltorską na piętrze- tutaj troszkę z nimi negocjowałam i finalnie jestem zadowolona. Myśle że poromawiać na temat ceny warto, przy większych metrażach są duże szanse na opusty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Osiedle Literackie - WPB IP: *.jmdi.pl 29.05.11, 11:38 Spokojnie można otrzymać duży rabat. pozdrawiam Dariusz Ługowoj www.negocjatornia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T242 Re: Osiedle Literackie - WPB IP: *.Martel.Biz 30.05.11, 09:47 Pewnie, że można, ale co wy wiecie o rabatach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Osiedle Literackie - WPB IP: *.jmdi.pl 30.05.11, 09:50 Wiemy o rabatach bardzo dużo. pozdrawiam Dariusz Ługowoj www.negocjatornia.pl Odpowiedz Link Zgłoś