Dodaj do ulubionych

Rajd Polski

29.05.04, 06:49
Właśnie tam jade. YEAAAAAHHHHHHH!
Kuzaj wczoraj szalał, mam nadzieję, że dziś utrzyma prowadzenie.
Kotlino Kłodzka, przybywam!!!!

P.S. Oglądał ktoś wczoraj to co w sejmnie się działo? Cały wieczór przesiedziałem przed tvn24, bo ciekawie było:)
Obserwuj wątek
    • basturk Re: Rajd Polski 29.05.04, 12:14
      hehhe no niezłe jaja nie ma to jak dobra komunikacja interpersonalnba miedzy
      poslkimi (p)osłami...
      qrde niestety az tak jak ty to nie oglądałem bo nie mam tvn 24 ;[
    • basturk moze bys ich na forum kłodzka ostrzegł??? 29.05.04, 12:15
      PS fajną twierdze mają
    • radexior FANTASTYCZNIE 30.05.04, 14:01
      To był pierwszy rajd na który pojechałem i od razu tak piękny! Jestem zachwycony! Gratulacje dla Pedersoliego i Kuzaja. Ale za widowiskowść na kłodzkim superoesie szczególne podziękowania dla Grzyba, Muchy w 106 Maxi i któregoś z kierowców Nissana Micra (przesadził, ale przynajmniej chciał dla widzów zrobić nawrót:)

Będę częściej jeździł!
      • kyanne Re: FANTASTYCZNIE 30.05.04, 15:41
        To był mój któryś z rzędu wyjazd na Rajd Polski i przyznac musze, ze wiedziałam
        lepsze, ale... Przylaczam sie do braw dla Leszka Kuzaja - w zasadzie jako jedyny
        nawiazal walke z zagranicznymi zawodnikami. To, że Petersoli wygra - bylo do
        przwidzenia :-) Wielkie brawa dla Grzyba, ale.. chyba większe dla Pelikańskiego,
        który po piątkowej 4 minutowej stracie walczył wygrywajac z Grzybem prawie
        wszystkie (oprocz jednego) odcinki sobotniego etepu. Jezeli chodzi o Puchar
        Peugeota to po wycofaniu sie Lukasza Witasa do przewidzenia było, ze Darek
        Polonski dojedzie na pierwszej pozycji.
        Szkoda, ze nasza tyska załoga Choma/Ranik nie ukończyła rajdu.. ale wielkie
        brawa dla Piotrka Meresińskiego - zajal co prawda slabe miejsce, ale rajd ukonczył.

No i moglabym jeszcze pisac i pisac.... :) :)
        Niebawem juz kolejna eliminacja RSMP - Rajd Kormoran :-) Zachecam wszystkich -
        to jedyny rajd po luznych nawierzchniach.

Pozdrawiam :)

PS. W nadchodzacy weekend w Tychach i okolicach (m.in. Imielin, TOR Fiata)
        odbedzie sie II ligowy rajd - AC Pokale :) :)
        • radexior Re: FANTASTYCZNIE 30.05.04, 19:36
          kyanne napisała:

> To był mój któryś z rzędu wyjazd na Rajd Polski i przyznac musze, ze wiedziała
          > m
          > lepsze, ale...

A wg wielu obserwatorów to rajd, który będzie zapamiętany na wiele lat.
          Wiadomo, nie ma już WRC, ale pięknie jeździć dalej można.

Przylaczam sie do braw dla Leszka Kuzaja - w zasadzie jako jedyn
          > y
          > nawiazal walke z zagranicznymi zawodnikami. To, że Petersoli wygra - bylo do
          > przwidzenia :-) Wielkie brawa dla Grzyba, ale.. chyba większe dla Pelikańskiego
          > ,
          > który po piątkowej 4 minutowej stracie walczył wygrywajac z Grzybem prawie
          > wszystkie (oprocz jednego) odcinki sobotniego etepu.

Grzyb miał na os 16 kapcia, a i tak jechał jak wariat. Za coś takiego należą się dodatkowe brawa! Pelikan to lokalny matador, wielki talent i mam nadzieję, że nie pogubi się jak Frycz obecnie.

> Szkoda, ze nasza tyska załoga Choma/Ranik nie ukończyła rajdu.. ale wielkie
          > brawa dla Piotrka Meresińskiego - zajal co prawda slabe miejsce, ale rajd ukonc
          > zył.

Ha, nawet nie wiedziałem, że nasi tam są:) Ale po wynikach sądząc nie są to wielkie gwiazdy:P

>
          > No i moglabym jeszcze pisac i pisac.... :) :)
          > Niebawem juz kolejna eliminacja RSMP - Rajd Kormoran :-) Zachecam wszystkich -
          > to jedyny rajd po luznych nawierzchniach.

Tam wreszcie zobaczymy co z tym Kucharem jest. Ma mieć evo7, jest specjalistą od szutrów, więc jak znów dupy da to już nic go nie wytłumaczy.
          To już troszkę za daleko by oglądać rajd na żywo. Tak czy siak nie zamierzam już być tylko kibicem w kapciach.
          Do Kłodzka kawał drogi, ale nie żałuję, było super!
          • kyanne Re: FANTASTYCZNIE 31.05.04, 08:37
            radexior napisał:
            > A wg wielu obserwatorów to rajd, który będzie zapamiętany na wiele lat.
            > Wiadomo, nie ma już WRC, ale pięknie jeździć dalej można.

No pewnie, ze tak... ale troszke szkoda, ze był numer 1. Wiem, wiem..
            Mistrzostwa Europy, ale.... Usłyszalam w radiu, ze dawno nikt z Polaków nie
            wygrał tego rajdu.. Szkoda, ze Panowie "specjalisci od rajdów" nie pamietaja w
            jak pieknym stylu Janusz Kulig wygrał rajd w 2002 roku. Ech....Co do zakazu
            WRC - to od poczatku podobał mi sie ten pomysł. Teraz chociaz jest bardziej
            sprawiedliwie...

> Grzyb miał na os 16 kapcia, a i tak jechał jak wariat. Za coś takiego należą
            się dodatkowe brawa! Pelikan to lokalny matador, wielki talent i mam nadzieję,
            że nie pogubi się jak Frycz obecnie.

Frycz sie nie pogubił. Twierdzi, ze nie chce jezdzic tym samochodem dlatego, ze
            samochód nie jest dobrze przygotowany. Seba wspomniał nawet cos o tym, ze tak
            zle jezdzi mu sie tym samochodem, ze... byc moze niebawem pozegna sie z
            punciakiem. Na pytanie: No i co wtedy zrobisz? odpowiedział: "A co? ja musze
            jezdzic w rajdach? " Hm.. a to bylaby wielka strata dla rajdów... Pelikan to
            lokalny matador? :) Wybacz, ale chyba nie sledziles wyników wszystkich rajdów
            od czasu kiedy on zaczal jezdzic :) Proponuje zrobic sobie analize :-) a na
            rajdzie Polski wygral wiekszosc odcinków z Grzybem. Odliczajac strate która
            złapał zwiedzajac row wygralby rajd z Grzybem o ponad 30 sekund. Mysle, ze na
            Kormoranie mu sie uda.. a i samochod bedzie lepiej przygotowany..

> Ha, nawet nie wiedziałem, że nasi tam są:) Ale po wynikach sądząc nie są to
            wielkie gwiazdy:P

Jasne, ze sa :-) od paru sezonów mozna ogladc az trzy tyskie zalogi :) Bodzio
            Choma wygral swoja klase na Elmocie :) Teraz niestety, awaria....

> Tam wreszcie zobaczymy co z tym Kucharem jest. Ma mieć evo7, jest specjalistą
            od szutrów, więc jak znów dupy da to już nic go nie wytłumaczy.

Mysle, ze wreszczie mu sie uda :) Moze pokaze czego nauczył sie w MS :) trzymam
            kciuki :) Do tej pory najpeszy wynik do pamietny Karkonoski 2002 :) Jak dzis
            pamietam jego radosc :)))

> To już troszkę za daleko by oglądać rajd na żywo. Tak czy siak nie zamierzam
            już być tylko kibicem w kapciach.
            Za daleko? :) Nie :) :) Dla mnie nie ma w Polsce rajdu, który byłby za daleko :)
            Planuje jeszcze jakies ME no i nie wykluczam MS :)

> Do Kłodzka kawał drogi, ale nie żałuję, było super!
            A jak mialo byc inaczej? :) :) na rajdach zawsze jest super :) :)

Pozdrawiam ;)

• radexior Jestem na zdjęciu! 01.06.04, 17:44
      Sami wypstrykaliśmy 256MB na cyfrówie (także filmiki), ale udało mi się też wciśnięcie w obiektyw dziennikarski:)

www.rallyonline.pl/2004/pokazfoto.php?idg=20040529172441341&id=100_0008.jpg
      Jestem na prawo od choinki, ponad tłumem, podpieram daszek, czarna koszulka;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka