Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      recenzja

recenzja

(4 wyniki)
    • Witam!Mam pytanie i w sumie moze prosbe.Czy ma moge ktos napisana recenzje na temat jakiejs ksiazki Janusza Korczaka?Potrzebuje to na pedagogike:/Strasznie mi na tym zalezy, bede bardzo wdzieczna jesli ktos bylby w stanie mi pomoc.
    • KNEBLOWANIE UST W INTERNECIE Internet jest coraz ważniejszym medium do poszerzania wolności obywatelskiej. Stąd jest bardzo niebezpieczny dla decydentów mających na sumieniu (jeśli go mają) nieraz ciężkie grzechy. O sile internetu moga świadczyć przeciwdziałania rządów państw totalitarnych np. "W Arabii Saudyjskiej - w przeciwienstwie do Chin - internauci otrzymuja wyrazny sygnal, ze nie moga dotrzec do danego adresu, poniewaz jest on zakazany. W Chinach pojawia sie natomiast j...
    • Witam Was, Za dwa tygodnie mam obronę pracy magisterskiej-postępowanie administracyjne.Strasznie się boję i denerwuję.Za tydzień dopiero recenzja,a promotor wcześniej niestety nie sprawdzał prac -tylko jeden rozdział.Problem jest jeszcze taki,że nie mogę się skupić na nauce i czuję,że siedzenie nad książkami jest bez efektu.Podtrzymajcie mnie na duchu.Pozdrawiam,
    • Czy komuś udało się opublikować swoją pracę w tzw. "naukowym" piśmie? Jaka jest procedura?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się