Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      recenzja

recenzja

(8 wyników)
    • to "troche" nieuczciwe!!!!!Masa ludzi napisała recenzje filmu "nigdy w życiu"!!!dziwne nie?ze akurat ten film nagle wszystkim,zycie zmienił!!!!To nie fair w stosunku do tych co uczciwie sami napisali rozprawke lub inną recenzję!!!!!Proponuje to nagłośnic!!!niech egzaminatorzy wezmą to pod uwagę!!!
    • jaką forme wypracowania wybraliście na maturze? stawiam stówke ze ponad jakies 50% pisało rozprawke =D
    • a dokladnie to pisalam recenzje nigdy w zyciu! a to jest na sciaga.plshit!
    • 2006próba - rozprawka / opowiadanie / recenzja filmu 2006 maj - rozprawka / opis wydarzenia/ recenzja pisma 2006 zima - rozprawka / opis miejsca / recenzja filmu 2006 maj - rozprawka / opis postaci / recenzja filmu I jak? Bedzie opis miejsca,postaci,wydarzenia czy opowiadanie? :] Zależy mi na opowiadaniu, bądź opisie... co obstawiacie?
    • przejdzcie do postu recenzja z angola: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24134857 wpełni sie zgadzam.u mnie ludzie tez to pisali.
    • czego sie spodziewacie w 3 arkuszu? mam nadzieje,ze nie bedzie np. recenzji jakiegos wydarzenia kulturalnego :/ aaa i oby nie bylo nic o polskich swietach-to juz chyba przesada (a mialam to na probnej)
    • Hej, jak myslicie czy mozna odwolac sie od niedostatecznej oceny matury z matematyki. Jest np. mozliwosc ponownego i komisyjnego sprawdzenia pracy? Niestety nie do konca zgadzam sie z punktacja sprawdzajacego.... pozdrawiam
    • po necie chodza rózne wersje listu i zaproszenai pewnie bedzie oficjalny macie jakies propzycje??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się