romantyka

(4 wyniki)
  • To chyba właściwe forum na zadanie takiego pytania. Otóż chodzi mi o proporcję pomiędzy romantyzmem i dobrą zabawą (w odniesieniu do kobiet oczywiście). Przestawiając sytuację nieco bardziej obrazowo: umówiłem się jakiś czas temu z laską (niech to będzie dwa dni wstecz). Jestem facetem koło 30-tki, a umówiłem się z dwudziestokilkulatką (studentka). Spotkałem ja kiedyś w pociągu wracając z wyjazdów, który w jakimś sensie łączyły nasze wspólne zainteresowania (nie ważne jakie). Wziąłem numer, a...
  • Teraz liczy się tylko picie palenie i usługi seksualne. A gdzie głębsze uczucia? Gdzie podziało się zdobywanie dziewczyny miesiącami? Romantyczne spacery, ogniska z gitara? Teraz liczy się tylko bycie fajnym. A JA MAM TEGO DOŚĆ! Ludzie trochę uczuć i wartości. Mam dopiero 16 lat nie piję nie palę nie chodzę po nocy i żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi. Dlaczego? bo odstaję od reszty mając jakieś zasady. Może tutaj poznam jakiegoś romantyka/romantyczkę który/a potrafi się rozpłakać p...
  • witaj mo?e si? spotkamy i poznamy i razem sp?dzimy sylwestra ,Jestem 37letnim optymist? ,cho? ?ycie da?o miw,ko?ci,wci?g,nietrac?,wiary w ludzi i Ciesze si? ka?dymkolejnym,dniem.Jestem,romantykiem ,bez na?ogów ,lubi? kino idobr?,ksi??ke,uwielbiam gotowa?,znak wodnik,wzrost1,76 email ak120@wp.pl tel514016804 szukam dobrego sex
  • Jeszcze jedna rzecz, wolałam nie mieszać z wątkiem o tolerancji. "Czy jesteś romantyczna?" - to pytanie, które nie raz mi zadano, nie dwa. Za bardzo nie wiem, jak odpowiadać. No bo bycie romantycznym kojarzy mi się z takim cepeliowskim zachodem słońca, komedią romantyczną i kolacji przy świecach przy dźwiękach rzewnej ballady. A, i jeszcze podarowanie kwiatów wybrance. I poematy. I w sumie dalej to już nie wiem, ściana. Czy to wszystko, czy moja biedna głowa jest za ciasna na szersze ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się