Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      romantyka

romantyka

(5 wyników)
    • witaj może się,poznamy i spotkamy, Jestem38letnim,optymistą,choć życie dało mi,w, kości, nie, tracę,wiary w ludzi,Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantykiem,bez nałogów, lubię kino i,dobrą, książkę uwielbiam,gotować,znak,wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel514016804,ak120@wp.pl odp będę grał w filmie,oglądaj jutro,będzie lepiej kiedy w tygodniu się spotkamy,lub w sobotę,odpisz jak ci pasuje pozdrawiam miłego dnia,Dużo szczęścia pomyślności, mało smutku, moc rado...
    • witaj to kiedy sie poznamy i spotkamy odpisz sms jak się zdecydujesz pozdrawiam mariusz odpisz sms jak się zdecydujesz tel514016804,Kochać jedną tylko osobę!Uważać za nieszczęście przebywanie z dala od niej!Być gotowym wszystko przecierpieć, byleby tylko być blisko ukochanej.Starać się jej podobać!Jeżeli nie można być przy niej w rzeczywistości, to być przy niej przynajmniej myślą.Kochać wszystko, co ją otacza: przyjaciół, dom, ubrania i obrazy.Pragnąć, by ją chwalono, i nie znosić ...
    • witaj może się,poznamy i spotkamy, Jestem38letnim,optymistą,choć życie dało mi,w, kości, nie, tracę,wiary w ludzi,Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantykiem,bez nałogów, lubię kino i,dobrą, książkę uwielbiam,gotować,znak,wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel514016804,ak120@wp.pl odp będę grał w filmie,oglądaj jutro,będzie lepiej kiedy w tygodniu się spotkamy,lub w sobotę,odpisz jak ci pasuje pozdrawiam miłego dnia,Dużo szczęścia pomyślności, mało smutku, moc rado...
    • cytat z dwajeżyki: "Osiołku, znajdziesz. Bo jest w Tobie otwartość i myśl: Uda mi się." cytat z sorrento8: "Jak tak Cię czytam to stwierdzam, że mentalnie masz więcej niż 24 lata, ale to dobrze... dla potencjalnej osiołkowej :)" Nie chciałbym być posądzony o wprowadzanie w błąd publiczności, więc wszystkim, którzy (czy raczej które) wyobrażają sobie romantycznego, miłego osiołka odrzucającego wszelkie pokusy i czekającego cierpliwie na tę jedyną, wyśnioną miłość, zdradzę pewien sekr...
    • Witam, mieszkam we Wrocławiu, mam 27 lat.Chciałabym poznać osoby do wspólnego spędzania popołudnia - typu wyjście do kina, zakupy, kawiarni itd. Wiem, wiem, pojedyńczo też wpuszczają, ale to zawsze przyjemnie spędzić czas z kimś ;) Pozdrawiam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się