Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      romantyka

romantyka

(56 wyników)
    • witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem39letnim, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel798279706 odp. będę grał,w filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok odp. sms pa.jako statysta kiedy się poznamy ok sms odpisz ok odpisz sms gdzie i której, spotkanie pas...
    • Dla mnie te dwie rzeczy sie uzupelniaja.Co wy na to?
    • tatek, widze, ze twoja partia przegrala i nie pomoglo 30% uczestnictwo forumowe. tak samo jak niewiele sie zdalo tysieczne PO-PISywanie sie pewnej damy, ktora zmienila opcje polityczna, ale czy z przekonania czy wgody, by stac za silniejszym? ha! powyzej polowa polakow mieszkajaca w kraju odwrocila sie od polski- ojczyzny jedynej- lekcewazac wybory. ja moglem nie pojsc do urny, w koncu nie mieszkam w pl, niech sami polacy decyduja o swojej przyszlosci. dla mnie na reke inaczej musialbym prz...
    • "Romantyk - czlowiek o usposobieniu romantycznym, poetycznym, idealista, marzyciel, fantasta." Czyzby tacy byli uczestnicy tego forum? Czy lepsze sa, jak to ktos nazwal, dyrdymaly czyli pogaduchy do poduchy czy moze realizm zycia codziennego? Czy pisanie w Romantyce to ucieczka?
    • Z czym kojarzy Ci siE romatntyka??????/
    • ciepłego, przystojnego,zadbanego,wykształconego,mądrego, z fantazją, stanu wolnego, posiadającego zamiłowania bez nałogów, niezależnego materialnie, itd. Cel : miłość, miłośc i jeszcze raz miłość !
    • Trzeba ględzić jakieś czułe bzdety (np. kocham cię - co godzina), dawać kwiatki, pamiętać o jakichś rocznicach. Nie liczy się dla kobiet: odpowiedzialność, dobry seks, przewidywalność zachowań, jasność poglądów, trwałość związku. To wszysko musi być okraszane tzw romantyzmem, który wydaje mi się dęty (przecież to tylko słowa i drobne gesty). To już lepiej iść na panienki.
    • ... dzięki bogu (któremukolwiek)
    • Co się porobiło już w necie. Nie wierzyłam koleżance, do momentu spojrzenia w stronę www.babel24.pl Ludzie się zgłaszają do losowania par na rożne cele. Bzdurna strona?, dla zakompleksiałych? i seksistów?. Ale najlepsze jest to, że Moni na necie już ma 2 rozmówców, i na zdjęciach wyglądają całkiem, całkiem. Zgłosiłam się, w końcu nikt mnie zje.... Brak romantyzmu, ale w końcu to los za nas wybiera
    • W twórczości epoki Romantyzmu motyw samobójstwa przewijał się bardzo często...w literaturze...Pojawiał się i u Szekspira i u Byrona i u Goethe i u Mickiewicza...etc. Czy w życiu było podobnie? Wąpię, chociaż...kto wie... Pytanie: Czy samobójcy w dobie XX i XXI wieku też są romantykami, jeśli popełniają samobójstwo z powodu odrzucenia, braku wiary w to, że zasługują na miłość? Czy może są postrzegani jako słabe jednostki, które same siebie wyeliminowały z nowoczesnego, silnego i...
    • Wyobraźmy sobie, że wszyscy (wszystkie istoty na ziemi) jesteśmy powiązani energetycznie niewidzialnymi nićmi. Codziennie występuje zjawisko wymiany energetycznej, której nie czujemy, bowiem nie rozumiemy ciągu logicznego tego zjawiska, nie potrafimy utożsamić tego z czymś realnym. Niemniej jest to wymiana energetyczna nie bezpośrednia. Bezpośrednia staje, gdy ludzie się łączą na poziomie jakiegoś czakramu (inaczej czakry, lub po naszemu gruczołu dokrewnego). Czakamów (głównych centr en...
    • bywam strasznie nieszczęśliwy i roztargniony :(
    • czytam was tak sobie po cichutku od dłuższego czasu..Łatwiej mi dzięki wam..Dziękuję za to ze jestescie..
    • Już 22 wiosenki stąpam po tym świecie i co?? Nie p0oznałam jescze takiego....Chciałabym aby moja druga połówka miała romantyczną duszę, była wrażliwa na zło tego świata, dostrzegała piękno w najdrobniejszym szczególiku, przynosiła róze pisała wierszyki.... Oj chciałabym chciała...Na razie to tylko marzenia, ale moze się spęłnia?!!
    • j/w;-)
    • macie w sobie takiego,że się do Was tak tęskni? Nie sposób o Was zapomnieć :-)))
    • Bo nigdy nikt tutaj nie porusza tematów z tym związanych. Tak jakby Was tylko interesowała duchowość relacji; mężczyzna - kobieta A ponoć sfery duchowości i seksualności są nierozerwalnie złączone ze sobą. Może to jest pruderia, a może coś innego. Chęć, oddzielenia czystej sfery ducha od brudnej ciała. Czytam tutaj opinie różnych, fajnych dziewczyn i często oczami wyobraźni widzę je... (jak 80% chłopców)np Sokółka wydaje mi się fajna i doświadczona.
    • lejecie standardowo czy jeszcze robicie cos innego
    • Jesień całą parą za oknem:))macie już coś do przytulania?????????/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się