romantyka

(15 wyników)
  • witaj moze sie poznamy i spotkamy, Jestem 37letnimoptymistą, choć życie dało mi,w, kości,wciąg, nie, tracę,wiary w ludzii Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantykiem,bez nałogów, lubię kino i,dobrą, książke, uwielbiamgotować,znakwodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel514016804aleks-kuj ,ak120@wp.pl odp będe grał w filmie,oglądaj jutrobędzie lepiej kiedy w tygodniu się spotkamy,lub w soboteodpisz jak ci pasuje pozdrawiam
  • witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem38letnim, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel513273443 odp. będę grał,w filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok odp. sms pa.jako statysta kiedy się poznamy ok sms odpisz ok odpisz sms gdzie i której, spotkanie pas...
  • No i wypłoszyłyście Dziewczyny Mariusza 'GotujŻonę' Romantyka ostatnio tak skutecznie, że zmuszony był biedak został zarzucić sieci u konkurencji. Im dłużej mu się przyglądam, tym bardziej się utwierdzam, że sieje popłoch i zgorszenie w segmencie 65+ a w planach na sezon jesienno-zimowy ma jeszcze młodsze siksy. A tu się jeszcze Pietrek spod spodu pyta co z Nim jest nie tak ? A zmierz się z powabem i magnetyzmem Mariusza i pogódź z bolesnymi wnioskami. Nie wiem jak Ty, ...
  • witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem39letnim, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel513273443 odp. będę grał,w filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok odp. sms pa.jako statysta kiedy się poznamy ok sms odpisz ok odpisz sms gdzie i której, spotkanie pas...
  • Celem umajenia Koleżankom i Kolegom szarości dzisiejszego poranka, rozgłośnia Pogodny Zwyrodnialec, ogłasza quiz na znajomość problematyki romantycznej. [sonda=Z jakiego okresu, pochodzi postać Zdzisława Jakubczyka ?] [*]Wczesna jura [*]Późna kreda [*]Mezozoik [*]Ziutek Słoneczko [*]Jeszcze innego [/sonda] Ponadto, należy podać, jaki wkład wniósł pozwany, do skarbnicy światowego romantyzmu i opisać dlaczego bliski jest współczesnym niewieścim serduszkom. Najlepsze odpowiedzi uh...
  • witaj moze sie poznamy i spotkamy, Jestem 37letnim optymistą , choć życie dało miw, kości,wciąg, nie, tracę,wiary w ludzi i Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantykiem ,bez nałogów, lubię kino i,dobrą, książke, uwielbiam gotować,znak wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel 514016804 aleks-kuj ,ak120@wp.pl odp będe grał w filmie oglądaj jutro będzie lepiej kiedy w tygodniu się spotkamy lub w sobote odpisz jak ci pasuje pozdrawiam
  • witaj moze sie poznamy i spotkamy, Jestem38letnim,optymistą,choć życie dało mi,w, kości, nie, tracę,wiary w ludzii Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantykiem,bez nałogów, lubię kino i,dobrą, książke, uwielbiam,gotować,znak,wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel514016804aleks-kuj ,ak120@wp.pl odp będe grał w filmie,oglądaj jutro,będzie lepiej kiedy w tygodniu się spotkamy,lub w sobote,odpisz jak ci pasuje pozdrawiam milego dnia
  • witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem39letnim, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel513873488odp, grałem,we filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok www.kidfilm.pl zobacz jako statysta,Chcę kiedyś być z Tobą pośród cichej burzy. Chcę kiedyś być z Tobą po...
  • witaj to kiedy sie poznamy odpisz prosze, Dotykam Twej skóry gorącej pożądaniem, * dotykam Twych włosów płynących jedwabiem, * dotykam Twych ust karminowych, * lotem motyla osiadając * na Twej piersi, * pieszczotą powolną * budzę twoje zmysły mariusz38lat,tel514016804 bede grał w filmie jutro bedzie lepiej pa ,mariusz1205@amorki.pl
  • Pamiętacie Mariusza gotującego swoją starą ? Zaniedbuje nas ostatnio, ale trudno się dziwić. Musi już ją rozgotował, bo teraz wykrzesał chwilkę czasu i wyszedł z bogatą ofertą usług. Sądząc po dzisiejszej epistolografii, popyt ma zapewniony. Nie wolno przegapić fotek naszego romantyka ;) erotyka.hiperogloszenia.pl/uslugi-erotyczne/ogloszenie/146762-szukam-pani-na-sex-robie-masaz-erotyczny-tel513873488-oferta/ PS Mariusz, jak by co, to pamiętaj kto Ci odstawił tego brawurowego pijara ;)
  • Zrobiłem ciacho:): [img]https://i46.tinypic.com/nfmus9.jpg[/img]
  • witaj moze sie poznamy i spotkamy, Jestem38letnim,optymistą,choć życie dało mi,w, kości, nie, tracę,wiary w ludzii Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantykiem,bez nałogów, lubię kino i,dobrą, książke, uwielbiam,gotować,znak,wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel519601811aleks-kuj ,ak120@wp.pl odp będe grał w filmie,oglądaj jutro,będzie lepiej
  • Jestem 37letnim optymistą ,choć życie dało mi w,kości,wciąg,nietracę,wiary w ludzi i Ciesze się każdym kolejnym,dniem.Jestem,romantykiem ,bez nałogów ,lubię kino i dobrą,książke,uwielbiam gotować,znak wodnik,wzrost 1,76,cenie,szczerość,uczciwość i poczucie humoru.Jeśli chcesz - odpisz,do,Mariusz sms tel514016804.pozdrawiam mariusz szukam pani
  • Jestem 37letnim optymistą ,choć życie dało mi w,kości,wciąg,nietracę,wiary w ludzi i Ciesze się każdym kolejnym,dniem.Jestemromantykiem ,bez nałogów ,lubię kino i dobrą,książke,uwielbiam gotować,znak wodnik,wzrost 1,76,cenie,szczerość,uczciwość i poczucie humoru.Jeśli chcesz - odpisz,do,Mariusz sms tel506280965.pozdrawiam mariuszJest jeden kwiat - kwiat jak wiosenne zorze, Tak pełen blasków i woniących tchnień, Lecz rwać go można w rannej tylko porze, Jak słodką mannę we wschod...
  • Jestem 37letnim optymistą ,choć życie dało mi w,kości,wciąg,nietracę,wiary w ludzi i Ciesze się każdym kolejnym,dniem.Jestemromantykiem ,bez nałogów ,lubię kino i dobrą,książke,uwielbiam gotować,znak wodnik,wzrost 1,76,cenie,szczerość,uczciwość i poczucie humoru.tel 514016804Gdy usłyszysz głos gitary,A gitara pięknie gra.To nie pytaj, kto Cię kocha,Bo to zawsze, zawsze ja !!!witaj może3 się poznamy i spotkamy odp sms tel514016804Każda minuta bez Ciebie wydaje się być godziną,a ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się