rumunia

(8 wyników)
  • Szukam towarzystwa (koleżanki) na sierpniowy wyjazd do Rumunii (objazdówka) z biurem podróży Horyzonty www.horyzonty.pl/oferta/regiony/27-Bukowina_i_Maramuresz Wyjazd wygląda ciekawie,mam nadzieję że taki będzie. Ja: kibieta,30, Kraków.
  • Witam szukam towarzyszki/towarzyszek z Wielkopolski (i nie tylko) na wyjazd z Rainbow do Rumunii - szlakiem hrabiego Drakuli w terminie 03.07. do 09.07.2010. jestem wesołą 31-latką, uwielbiam zwiedzać i poznawać nowe miejsca
  • Poszukuję towarzysza/-ki na wyjazd do Rumunii - Góry Apuseni. Wyjazd z Klubem Podróży Horyzonty, szczegóły na stronie www.horyzonty.pl/oferta/gory/53-Gory_Apuseni Pierwsza część zaplanowanych przejść odbywa się z pełnym obciążeniem, niosąc plecaki, namioty i cały ekwipunek ze sobą. W drugiej połowie wyjazdu, bazą będzie Płaskowyż Padis, będziemy chodzić na lekko - z małymi plecakami i prowiantem. W ramach ulżenia sobie w niesieniu ciężaru (namiot +kuchenka turystyczna+naczynia) poszukuję ...
  • Witam, myślałem o Rodnianach, ale jestem otwarty na inne propozycje. W Rumunii byłem kilkakrotnie, ile w górach nie zliczę. Nie nastawiam się na poważny wyczyn. Mój cel to cieszyć się otoczeniem powyżej 1000 metrów:)
  • Witam Czy bylby/a chetna/y na wycieczke rowerowa do Transylwanii z tym biurem: www.cyklotramp.com. Wycieczka jest 12-dniowa, wyjazd z Krakowa lub Katowic. Ja jestem z Poznania, mam 29 lat :) Zawsze z kims rażniej niż samemu :) Pozdrawiam Pawel
  • Planuje wyjazd ok 10-14 dniowy z namiotem w rumuńskie góry i jaskinie ( trasa do uzgodnienia ). Zapraszam 1-2 chetne osoby na włóczęge.
  • Witajcie, razem z kolezanka (mamy po 31 lat) planujemy maly trekking po gorach Fogarskich w ostatnim tygodniu czerwca (od weekendu do weekendu, ok. 10 dni). Troche wloczenia sie - bez ekstremalnych wysilkow, ale duzo dreptania i plenerow. Troche odstraszaja nas misie ;-) dlatego noclegi raczej pod dachem, chociaz jesli znajdziemy wieksza ekipe, chetnie wezmiemy namiot. Sa jacys chetni do przylaczenia sie? :-)
  • Zapraszam wszystkich chętnych do wzięcia udziału w wycieczce zorganizowanej przez nas samych - dla nas, bez pośrednictwa biur podróży. Jedziemy na Ukrainę (Pokucie, Huculszczyzna, Gorgany, Czarnohora) oraz do Rumunii (Bukowina, Wąwóz Bicaz, Maramuresz). Impreza jest całkowicie składkowa (wynajęcie autokaru) i ma charakter non profit. Zapraszam na stronkę na której znajdziecie szczegółowe informacje: wiosna2008.blox.pl Pozdrawiam wszystkich globtroterów. Ela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się