Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      rumunia

rumunia

(7 wyników)
    • Proszę o info jeśli ktoś jechał przez Rumunię ?
    • Wybieram się z mężem i trójką dzieci samochodem do Grecji ale muszę jechać przez Bułgarię i Rumunię. Trochę mam jednak pietra czy droga będzie bezpieczna i jak jest na przejściach granicznych. Może ktoś mógłby mi coś poradzić. Z góry dziękuję.
    • Witam, Czy macie doświadczenia z podróży samochodem do Grecji przez Rumunię/Bułgarię ? Chodzi mi o aktualne opinie osób które tamtędy ostatnio jechały. Jaki jest stan dróg i ogólnie bezpieczeństwo ? Jaką trasę polecacie ? Może jakiś sprawdzony nocleg "po drodze" ? Pozdrawiam, Artur
    • Wielkie dzieki Adamie... Jestes genialny. I prosze... pozostan nadal soba.
    • Wybieram sie latem do Grecji i mam zamiar zrobić to samodzielnie - bez biura podróży. W samej Grecji pewnie nie będzie większych problemów. najbardziej obawiam się dojazdu. Czy ktoś wie jak tam najlepiej dojechać. Czy trasa przez Serbię i Macedonię jest dobrym pomysłem? serdaczne dzieki za wszelkie info!
    • Jak najlepiej dojechac autem do Grecji?Prom odpada(choroba morska i duze koszty) Czy jest bezpiecznie?
    • Witam wszystkich,którzy tak jak ja kochają Grecje! Doradzcie mi,którędy najtaniej i najbezpieczniej dojechać do Grecji? Z wyłączeniem trasy przez Rumunię i Bułgarię bo to juz przerabiałam i drugi raz nie chcę. Pozdrawiam Ellada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się