Forum Turystyka Turystyka rowerowa
ZMIEŃ
      rumunia

rumunia

(6 wyników)
    • Witam, Jesli masz juz plany na wakcje to nie czytaj dalej ...ale jesli nie to mam dla Ciebie propozycje spedzenia kilku tygodni w milym towarzystwie i w ciekawym otoczeniu. Organizuje wyprawe do Rumunii. Oczywiscie wyprawa jest rowerowa i nie komercyjna. Bedzie trwala 2-3 tygodnie a srednie dystanse beda oscylowaly w granicach 100 km z tym, ze wazniejsze bedzie aby zwiedzic wszystko co ciekawe a nie utrzymac "zakladany" dystans. Poki co sa 4 osoby w srednim wieku ale z prz...
    • Cześć! Wybieram się w lipcu na rowerową wycieczkę do Rumunii (głównie Transylwania, wypad do Bukaresztu). Będzie to mój pierwszy wyjazd zagraniczny. Chciałbym się do kogoś podłączyć przynajmniej na trasie Kraków - Satu Maru (w Maramuresz bardzo mocno zwolnię tempo; zwiedzanie). Całość planuję na max. 3 tygodnie.. Mój e-mail: fusa@boo.pl lub cis-moll@wp.pl gg: 3338829, tel. kom. 660596008
    • Na tym watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10748&w=64624551 zapraszalem do wspolnego eksplorowania tego kraju. Dzisiaj moge podac nieco szczegolow z wyprawy. Skupie sie jednak tylko na statystyce. Do opisu zaprosze innym razem. A oto i owa statystyka: Ilosc uczestnikow: 5 mezczyzn i 3 kobiety. Wiek uczestnikow: od 25 do 39 lat. Ilosc dni: 19 dni Pokonany dystans: ponad 1500 km Pokonane przelecze: 2 na wysokosci 1600 m npm, 2 na wysokosci 1500 mnpm i wiele o wysokosci pona...
    • Witam wszystkich pozytywnie zakreconych, mam takie male pytanie, czy ktos z organizujacych jakas wyprawe nie potrzebuje kolejnych par kolek??, tak sie sklada ,ze w nie mam sprecyzowanych planow na wyjazd w te wakacje i chcialbym sie tym razem do kogos przylaczyc. Jesli ktos sie wybiera w wakacje na wyprawe to prosze o wpisy. Pozdrawiam, trzymajcie sie prawej strony;)
    • czy ktoś był? mam kilka pytań. Z góry wielkie dzięki. pozdrowery
    • ------------------------------------------------------------------------------ -- Po objechaniu Baltyku w 2000r, po pobycie na Bałkanach 2001, po zwiedzeniu Litwy w 2002 r naszła mnie ochota na zwiedzenie Czech. Czechy przede wszystkim sie kojaza z Praga Czeska, piwem i knedliczami. Co bardziej obeznani znaja Sumawe: gory i park narodowy, ktory jest podobnie dziki jak nasze Bieszczady ale rozciega sie na wiekszy obszarze. Ale po przeczytaniu przewodnika dowiedzialem sie, ze w Czec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się